DEN SURE BITTERFISSE // KENDER I DET..

LOST GUIDES SINGAPORE // REJSEBOGEN DU IKKE KAN LEVE UDEN…

Location: TS SUITES BALI // Kimono KØBT I SINGAPORE // Halskæde TRINE TUXEN // Taske DANSK..

(Billedet har ikke noget med indlægget at gøre, men det gjorde mig lige glad, og det har jeg bestemt brug for, efter min dag igår.)

SELVOM MAN IKKE ARBEJDER så betyder weekenderne stadig noget helt specielt ♥ man har tiden til bare at være sammen, og det betyder endnu mere for os nu, end det gjorde før. På mandag går turen til Japan for M, og vi ser ham ikke før fredag igen. Heldigvis har jeg Mio til at underholde mig, og vi har lige købt den nye LOST GUIDES Singapore som vi hentede frisk fra print i dag hos Anna, der har lavet den, så vi har rigeligt at gå i gang med.

Selvom man har boet her snart i 2 år – Whaaat, det er crazy, tiden bare kan stikke af på den måde, uden man føler man har set det hele – og alligevel oplevet alt. Derfor var det mega fedt, at få lov til at se byen, fra Anna´s øjne, da vi er to vidt forskellige mennesker . Hendes nye bog er ude nu og den er klart et køb værd, hvis man ønsker at gæste Singapore, for at få lidt mere baggrundsviden om ‘The Lion City’ og hvordan vores kultur er herude.

Hun skriver om områder jeg aldrig har set, og restauranter hvor jeg aldrig har spist, et Singapore jeg ikke har oplevet, men som jeg klart skal udforske. Hun skrev bogen om Bali, som reddet hele vores ophold på Øen, som gjorde vi ikke sultede, og vi ikke havde et minut på dagen, hvor vi ikke vidste hvad vi skulle bruge det på. Anna har en super vinkel på hendes bøger, da det er let ‘spiseligt’, noget man kan forstå og noget man kan relaterer til. Hun har billeder i bogen, som straks gøre destinationen mere attraktiv, og drager én ind i områdets univers.

www.thelostguides.com

Kom nu altså ; )

XX
R

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN SURE BITTERFISSE // KENDER I DET..