10 ITEMS DU IKKE KAN UNDVÆRE I DIN GARDEROBE..

NOOM NOOOM // WULFF & KONSTALI..

foto

Jeg ved ikke hvad der sker med mig. Men jeg har ikke lavet andet end, at æde 24/7 den sidste uge. Man skulle tro jeg var gravid. (7.9.13 NOT). Jeg har sågar tisset på en stav, bare for at være sikker. Men lad os bare sige, hvis jeg var – så var det med en engel eller gud, ligesom Jomfru Maria..Hmmm(!) Som i NOT possible! ; )

Men jeg har drømt om mad hele weekend, heldigvis var jeg så heldig, at være inviterede til frokost hos min yndlings Kathrine. Hun havde lavet dejlige laksesalat og hjemmebagt knækbrød. Yuuum Yuuum.! Så kunne jeg få tilfredsstillet min mad trang en kende.

I Torsdags, var jeg på Wulff & Konstali og spise morgenmad. Damn jeg savner morgenmad på Amager. Da vi boede på Islands Brygge, der smovsede Kat og jeg ret ofte deres speltboller, med ost og marmelade. På mange måder savner jeg min barsel. Jeg savner bare ikke graviditeten eller fødslen (eller barnet 24 timer i døgnet). Mine brysters meget dramatiske forandring. Med forandring mener jeg, den nedadgående effekt, tyngdekraften har haft på dem ; )
Det slappe underliv, der hver sommer forhindre én i at hoppe på trampolin, eller hoppe til Rihanna koncert på Roskilde (you know what I´m talking about ladies). Men alt andet ud over det, det savner jeg.
Mega kvalitetstid med min BFF Kat, og de mange snakke om, hvor nederen mænd var, og hvor lidt de hjalp til. Snakken er der stadig, for de er stadig nederen til tider. Hvilken mand/mænd er ærligt ikke det? Hvis i kender nogen, så må i gerne gøre jer til kende ; )

Shit jeg freestyler opppe i hovedet. Snakken kom væk fra morgenmad og dejlige omgivelser. Hvis i trænger til en god brunch, så skal i altså besøge Wulff & Konstali på Amager. Der er faktisk to. En på Isafjordsgade 10 og den anden på Lergravsvej 57. Den får 5 stjerner ud af 5. ET STORT FEM TAL fra mig ; )

Wulff og Konstali

(Foto Credit: Chloe Sterk)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ITEMS DU IKKE KAN UNDVÆRE I DIN GARDEROBE..