FINESTE GLITTER TASKE..

NÅR MAN ALLEREDE SAVNER..

img_2189

SAVNER ALLEREDE uhhhhh… jeg elsker altså den lejlighed, og det er altid super sørgeligt, når jeg rejser derfra. Men tiden er kommet til, jeg må retur igen. 1 mdr er gået og igen, har jeg ikke nået at se alle dem som jeg ønskede, men sådan er det altid i julen. Eller bare generelt. Jeg har KUN én af mig, og jeg er ikke en blæksprutte. Jeg ved godt jeg skuffer mange mennesker, hvis jeg kunne ville jeg se alle og gøre alle glade, men det kan jeg bare ikke.

Det har været enormt stressende, og jeg har både tabt mit eget hår, og mine noget af mine øjenbryn …. tegn på stres og for mange planer. Det skal jeg gøre bedre til næste gang, ved bare ikke hvordan. Hvis nogen har en formel på, hvordan man ikke ender med et sammenbrud, så endelig giv mig en løsning ❤

Jeg sidder pt. I flyveren på vej til Frankfurt, hvor jeg har næsten 1 1/2 time før vi boarder vores flyver til Singapore. Vi har prøvet at ændre vores flyrute og tid, så vi lander om aftenen i stedet for om morgenen, det er sådan en ‘killer’… Så nu tester vi dette af, og håber på, vi ikke for alt for meget jetlag.

Vi ses på den anden side (om 17 timer)

XX

Hende med væske i kroppen og stolpe ben 🙈

 

img_2193

{ NÅR HAVNEN ER SMUKKEST }

 

 

2 kommentarer

 • Mig

  Altid utaknemig og hysterisk! Tag dig sammen og bliv voksen…. dit… nogens mor er bræk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   HVA´ Christian. Har jeg knust dit hjerte da vi var yngre? Det er da en totalt hjernedød kommentar. Du må ikke ha´fået den julegave du har ønsket dig, eller mangler nogle kram. Måske DU skal tage dig sammen, og ikke sende så meget negativitet ud i rummet, så vidt jeg ved, så er det gratis at læse med – så seriøst BLOG OFF, tror ikke det her forum er for dig!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINESTE GLITTER TASKE..