MARIE JEDIG X MARKBERG..

ROAD TRIP // SAVNER JO DEN LILLE MØGUNGE..

LIGE NU er jeg på vej til Fyn i mindre end 20 timer. Jeg skal hjem og kramme på Bella og fejre min mor´s fødselsdag. Jeg når ikke at være på Fyn særlig lang tid, da jeg skal hjem til bryllup i Kbh. Men det giver mig lige lidt timer med musen, hvor vi kan hygge med mormor, og hendes Tante E ♥

Det er virkelig svært når man har så lidt tid i DK. Man vil gerne se alle, og være der for alle. Men jeg har næsten ikke siddet stille siden jeg ankom. Der er hele tiden stress på, da man farter fra A til B. Det svære i det er, alle mine veninder arbejder og kan kun ses om aftenen. Men der er jo kun 24 timer på et døgn, og kun få aftener hvor jeg kan ses. Så jeg prøver mit bedste at tilgode se alle, så ingen føler sig oversete ; (¨

Heldigvis tager min veninde Nanna og hendes familie med til Singapore og Bali, det glæder jeg mig helt vildt til. Håber ikke de får alt for slem jetlag… Zzzzzzz!

Hvis man bare var en blæksprutte. Life goals i næste liv.

Håber i får en dejlig Torsdag ♥

Kys
R

3 kommentarer

 • Hej Rikke, mange hilsner fra Emily og Mark der også bor i Singapore og skal kæmpe med det kolde vejr på fyn til jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Emily,

   Ej hvor hyggeligt – Hvor I singapore bor i?

   Kh
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily here (I don’t speak Danish yet 😊). We live in Tiong Bahru close to TBP MRT. This Christmas will be my first trip to Denmark (or anywhere else cold) during winter time. I’m hoping for snow but at the same time I’m worried I will freeze to death 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARIE JEDIG X MARKBERG..