JEG HAR GJORT NOGET JEG ELLERS ALDRIG VILLE GØRE..

FREMSKRIDT. UDGRONING OG UDMATTELSE..

BumBum love

(Sådan ser ens negle altså ud, når man er en udkørt, udbrændt mor, der har været i overlevelses tilstand på et asiatisk hospital💅🏼)

ENDELIG fik jeg lov til at tage hende her med hjem 💕 Noget jeg har glædet mig til, men vi pressede dem ret meget på afdelingen – så de gik med til, jeg tog hende med hjem, men hun skulle beholde sin drop i hånden og komme hver dag, og få IV behandling, og det gik vi så med til, så vi slap for hospitalsmad, den dårlige seng og de 50 daglige besøg fra sygeplejeskerne, der ALLE havde hver deres opgave og udfylde, noget der betød, det føltes som en banegård – eller som en abe i bur. Bestemt ikke noget der gør, man slapper af og kan komme sig..

Men anynoodle. Hun er hjemme. Hun er i bedring og hun har humøret tilbage, det er det eneste der betyder noget for mig. Vi skal se lægen i morgen, så må vi se hvad han siger 🙌🏼 jeg satser på, det er gode nyheder 😉

XX

R

4 kommentarer

 • Malene

  Dejligt I endelig må komme hjem i egen seng. Der er bare ikke noget værre end når ens børn er syge. Rigtig god bedring med den lille patient 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja at være på et sygehus, gør ikke noget godt for en. Tværtimod ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god bedring til hende…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR GJORT NOGET JEG ELLERS ALDRIG VILLE GØRE..