JERES SPØRGSMÅL - MINE SVAR..

SPLISH SPLASH..

IMG_5355

WEEKEND: Så kom faren endlig hjem fra Europa. Han har været væk siden søndag, så Bella ville gerne hente ham i lufthavnen. Og denne gang, landede han kl 16.10 vores tid, og ikke om natten som han plejer. Så turen gik til Changi lufthavn, hvor vi både nåede at købe croissanter og se en mand blive anholdt, og eskorteret ud, af 6 stk meget alvorlige politimænd (+ kvinde – hun lignede dog en mand).

Bella var helt i chok, og spurte hvad han mon havde gjort? Hun har ærligt været lidt en udfordring denne uge, og testet utrolig mange grænser, nu hvor faren ikke var hjemme. Eller.. Det er han meget sjældent herude, så mon ik bare hun har testet mine grænser. Var lidt træt af hende, så bildte hende ind, at det var nok fordi, han ikke havde hørt efter hvad hans mor havde sagt. Det virkede i 5 min, hvor hun stod helt rank, som en meget artig pige. Så glemte hun det vidst igen. ; )

I går havde vi besøg af pigerne, som også bor herude – Didde og Camilla. Det var helligdag i går, så skolerne var lukket (skumle skumle) så vi skulle jo bedrive dagen med at underholde de aktive hoveder. Og det gjorde vi så hos os. Det var mucho hyggeligt. Men 5 børn samlet i en lejlighed, det bliver også ret aktivt. Så er det godt man kan smide dem i poolen, til deres hænder går i opløsning, og mødrene kunne få bare 5 min stilhed. ; )

Det er lørdag morgen, klokken er 9.40 dansk tid og 3.40 jeres. Jeg laver indlæg og ser “Saved by the bell” på Netflix. Det bringer mig totalt tilbage til gode tider, da jeg var ung og uskyldig. (det blev hurtig ændret) Jeg så den serie hver dag, og tror måske også jeg var lidt forelsket i Zack (og Dylan, og Brandon…) ♥ Der var meget plads i mit ungpige hjerte, så jeg havde spordisk forelskelse i mange af tv drengene. Og de knuste mit hjerte hver eneste gang ; )

I dag regner vi med at tage i Night Zoo, det har jeg glædet mig til i mange uger. Det starter kl 20.00 Hvor man bliver puttet ind i en jeep, og så kørt rundt i parken, og ser hvad de ‘små’ dyr laver, når det er nat. Jeg skal så meget have mit kamera med, og capture en masse cool billeder. Det skulle være den vildeste oplevelse. Bella glæder sig også helt vildt, så håber på, hun kan holde sig vågen.

Lad os X fingre ; )

Ha´en dejlig dag, når I endelig vågner.

Kys
R

IMG_5356

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JERES SPØRGSMÅL - MINE SVAR..