TÅRER AF GULD. SVØMMEHUD OG PANDEKAGER TIL AFTENSMAD..

KOGEKONE-ARME OG FEDTET GARN..

IMG_4884
(ME, Maria og Anette)

Groundhog day Dagen i dag gik okay… Sådan da..! Hun græd lidt, og sagde hun (igen) havde ondt i maven. Der var dog ingen skrig eller skrål, som hele skolen kunne høre, som i går, Thank god.. !

Vi brugte 10 min i kantinen, hvor vi kiggede i hendes billedbog, som hendes veninde har sendt til hende – snakkede om alle de oplevelser de har haft sammen – og hvor dejligt det er, når man har nogle i danmark, der savner en, lige så meget, som man savner dem.♥

Efter vi havde kigget billederne igennem, gik vi langsomt hen mod klassen, hvor jeg godt kunne se, at filmen var ved at knække for hende. Hun sagde igen, at hun havde ondt i maven, og jeg forsikrede hende om, at om 10 min, så var det væk igen. Og jeg lovede hende, at hvis hun havde ondt i maven hele dagen, så havde hendes klasselærer, mit nummer, og så skulle de bare ringe til mig. Hun godtog mine ord, og tøffede afsted med sin bamse Pjevs, som hun har haft siden hun blev født..Åhhhh lige i hjertet.♥

Jeg fik afleveret hende til Mrs. Traffort, og skyndte mig afsted, uden at se mig tilbage. Det er snart blevet en rutine for mig, at bare løbe, så man ikke kan se min røv, for bare skosåler, med den største knude i maven, og på grådensrand. Men der er IKKE noget at gøre. Vi skal bare igennem den næste mdr. 4 uger. 120 dage! Så tror jeg på, det bliver meget bedre. Det håber jeg i hvert fald. Og så håber jeg, den store knude jeg har i min mave, snart finder ro – for jeg føler mig, så stresset 24/7. ; (

Dagens optur: Jeg var så heldig, at jeg fik 60 min med disse dejlige damer. Anette, som lige er flyttet her ud med sin kæreste, ligesom mig. Anette har været hos Loreal, og har været kollegaer med ACIE, så hun har sat os sammen. Match made in heaven ; ) og Maria som har boet her i 1 1/2 år hun er en working girl. Og mega sej. Hvis du spørger mig ; )

Vi fik en hurtig frokost, inden jeg skulle hente Bella – og de skulle ud på deres powerwalk. Jeg ville ellers gerne ha´været med, men voksenlivet kaldte, og Bella har lidt svært ved, at finde hjem selv. Uopdragen unge ; )

M er stadig i Korea, og skal være det en del dage endnu.. Who´s counting? (ME!!) Men det går nu okay. Vi ER glade, og vi har sjove stunder – og hun har en dejlig dag i skolen, og hun er en kærlig pige, og omsorgsfuld, siger hendes lærer, da jeg var til møde i dag.
Hun lytter og gør som de siger (bare hun ville gøre det, derhjemme også).. Damn hun er en hård nød, lige pt. Og jeg lader hende få mere opmærksomhed lige nu, grundet vores og hendes situation..

Men snart så skal det stoppe, for det har stået på i 2 mdr. nu, hvor det hele har været sådan lidt blaaaaahhh.. og hun har fået lov til mere, end hun plejer. Hun har jo ikke haft sit eget værelse, eller sin egen seng, så hun har sovet i vores seng.. VORES.. I mellem os, i snart 2 mdr. For derhjemme blev hendes seng jo pakket ned, og sendt herud. Så der havde vi kun vores seng. Så ankommer vi her, og der er vores ting stadig på vej, og den eneste seng vi har, er den vi har købt i IKEA..
Nu har hun sin seng, men hun er for bange for at sove i den, på hendes eget værelse.. Det er også et stykke fra vores sovevælelse, så jeg kan godt forstå hende… What to do?

Jeg overvejer kraftigt, at købe en madras i IKEA som kan lægge på gulvet, ved siden af min side. For hun kan ikke blive ved med, at være i vores seng – jeg får jo ikke sovet!! Zzzzzz.. og guderne skal vide, jeg har brug for det.

Så længe M er i Korea, er det ok. Men når weekenden melder sig, så må vi finde en løsning. Måske også meget rart, at sove ved siden af sin kæreste.. Bare en gang om året, i det mindste ; )

Man giver dem nok for meget kærlighed, fordi man har dårlig samvittighed over, man har trukket hende væk fra alt, og alle, hun elsker.

Vi håber på, det bliver bedre i morgen ; )

Dejlig dag ♥
R

Ps. mit hår var ikke fedtet, det var vådt. Jeg havde lige været i bad, da jeg havde trænet OG svømmet baner i vores pool. Jov Jov dåååh. ; )

3 kommentarer

  • Eleni

    Sovesal

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

    Stakkels, jeg føler med henne. Jeg var som barn heller ikke glad for at sove alene og er det stadig ikke.. Jeg syns det hjalp med lys tændt udenfor værelset og dørene åben ind til mit og mine forældres værelse. Lille natlampe er også rarr. Eller så kan måske en walkie talkie, sådan en til børn så kan hun snakke med jer hvis hun ligger på sit værelse? Alt er verdt et forsøg og jeg sover stadig med lys tændt et sted i huset! Pøj pøj.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TÅRER AF GULD. SVØMMEHUD OG PANDEKAGER TIL AFTENSMAD..