WE ARE HERE.. 

LOVE INFINITY..

IMG_3900

IMG_3901

VI HAR DET GODT Første dag er ovre, og vi har ikke haft så meget jetlag i nat. Hvilket er meget prisværdigt, for havde været en del bange for, Bella ville være vågen hele natten. Men familien har sovet trygt og godt. Man skal dog lige vænne sig til alt den aircon. Det kan gøre selv en hærdet, meget syg som bare fanden.

Vi har stadig ikke fattet vi er here to stay. Vi har jo været på “ferie” her, 2 gange, de sidste 4 mdr. Så jeg tror stadig mit hovede (og hjerte) tror vi skal hjem om et par uger igen. Det er jo bare vores sommerferie det her. Hvilket det jo overhovedet ikke er. I hvert fald ikke i flg. mit pas og alle de dokumenter der er sendt ind. OMG. Hvad det ikke kræver for at få lov til at bo her – og så kan jeg stadig ikke få lov til, at have en bankkonto eller telefon abb. i mit eget navn. Hello Mr. M må jeg godt bede om nogle popcornpenge, så jeg kan shoppe! Tror nu han nyder det. HA!

Kiggede på Bella flere gange i går, og måtte knibe en lille tåre for mig selv. Hun tager det hele i stiv arm, men realiteten er jo slet ikke ramt hende endnu – hun tror som os andre, at hun stadig bare er på ferie. Om lidt bor vi jo ikke på hotel mere, med infinity pool og all you can eat, fordi farmand er premium gæst her. Nej om 3 dage så er det en tom lejlighed, med ekstremt meget marmor – og ingen møbler.
Så måske vores liv virker meget luksus lige nu, så bliver det ændret om meget kort tid. Eller. Ej, det er jo forkert at sige, for vi kommer til at leve i luksus og altid med  “varme på  radiatoren” vi kan bare ikke selv slukke den, så vi skal ikke klage. For livet her er så nemt og let at leve. Her er rent. Her er mad. Her er varmt og her er sikkert. Hvad mere kan man ønske sig, når man skal bo i udlandet med sin familie.?

Temperaturen ramte 38 grader i går, men på en eller anden måde, var det top dejligt vejr, og ikke for varmt. Sidste gang vi var her, der svedte jeg så meget, og var lige ved at fortryde, jeg havde sagt JA til at tage med. Håber på at sommeren er ved at stilne af, så Bella og jeg, kan lave en masse sjove ting udenfor. For ellers smelter man, som en isterning i en drink.

I går lavede vi ikke så meget, andet end, at tage i IKEA og bestille senge. Finde dyner, puder, håndklæder etc. Så vi kan få det hele leveret på Lørdag, når vi er flyttet ind i den nye lejlighed. De kommer også og laver internet samme dag, så kan jeg sgu bor hvor som helst. Så længe jeg bare har net, så kan jeg bo på en sten. ; )

Jeg har downloaded noget der hedder Ipvanish. Så kan Bella stadig se dansk TV, som Netflix, Viaplay etc. Det var nok det eneste hun ville komme til at savne. Men det behøver hun ikke mere, nu er hun fully updated, og der kan stadig spilles Violetta (for syvhundrende gang) måske jeg skulle ha´været mere smart. Nej desværre skat. Der er KUN asia tv ; )

Jeg vil få familien ud af sengen, så vi kan få noget morgenmad. Jeg er så sulten. Er lige ved at DØ! Det her jetlag, det fucker med mine spisevaner, så nu skal mor her altså ha´noget protein. ; )

Dejlig dag (selvom i sover) jeg tjekker ind lidt senere.

Kys
R

15 kommentarer

 • Line Maria

  dejlige billeder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Petersen

  Du er simpelthen så sød skat❤️ Rigtig dejlig dag til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh, hvor jeg kender den følelse, du beskriver! Og i øvrigt også alt det administrative hejs. Jeg er lykkelig for, at jeg trods alt “kun” rykkede til Paris og ikke til den anden side af jorden (endnu…). Men tro mig, en dag vågner du og så er det hele pludselig blevet hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Måtte også lige sige til M i går, at det altså snart er den første, og jeg skal have løn ; ) HA! Du er heldigvis tættere på DK end jeg er. Kommer du tit hjem?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, slet ikke. Jeg har været der 5 gange på det her første år, og det var et tilfælde, at det blev til så “mange”. Vi har ikke noget fast sted at bo i Danmark længere, så det er faktisk lidt besværligt at tage hjem… Jeg regner ikke med at tage tilbage igen før til jul. Men min mand er i Danmark en gang om måneden, så han kan passe sin musik. Han har det sgu godt som “expat wife”.;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Ihh hvor jeg glæder mig til at læse om jeres nye eventyr. Har altid selv haft en drøm om at flytte laangt væk, men når man så finder sig en kæreste som er folkeskolelærer uden engelskkundskaber og jeg selv er sygeplejerske så er mulighederne små 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   På Bella´s skole, er der en lærer der hedder Lasse, han kommer fra RungstedPrivatskole, og han er der for at undervise i Dansk. Så det kan din kæreste da. Rigtig mange internationale skole har Mother Tongue undervisning ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne billeder – jeg er glad for at høre, at I er kommet godt frem 🙂
  God dag og send lige noget varme hjem til dk tak 😉
  /Camilla – http://Cfashion.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Vi er kommet rigtig godt frem, nu venter vi bare på vores lejlighed, som vi får i dag.. Yaaaaay.!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Rikke 🙂 velkommen til Singapore! Jeg har det præcis som du skriver, er selv lige flyttet til Singapore, i en condo fyldt med marmor og prøver at vænne mig til varmen og det med at bede om popcornpenge det bliver godt for jer at få jeres egne møbler, så føler mig sig lidt mere hjemme! Det hele skal nok blive godt, måske vi støder på hinanden i sømandskirken. Ellers må i have en dejlig start på det nye liv i skønne finurlige Singapore!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Sofie.

   Ej er du her også.. Ej hvor hyggeligt. Jamen så skal vi da klart mødes til kaffe ; ) Det ville være så hyggeligt og mødes med en fellow expat wife. ; )

   Dejigt du skrev.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Sofie, hvor bor i ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Ja det ville da være rigtig hyggeligt med en kaffe en dag.
   Vi bor i Reflections ved Keppel Bay, det ligger tæt på Vivo city 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WE ARE HERE..