TIL LANDS TIL VANDS OG TIL HEST..

HVORDAN BOOSTER VI VORES BØRNS SELVVÆRD??

For Jer der ikke har insta, eller ikke fik tjekket så postede jeg dette billede, med nedenstående tekst. Det fik næsten 500 likes og ALLE ved jo, ens egen succes bliver målt i likes (NOT).. Det er et så vigtigt budskab, så tænker jeg også ville dele det her.

Man er aldrig gladere end ens børn that 4 sure❤

HOLD KÆFT HUN ER CUTE OG LIGE SÅ SØD 💞🍭🦄 I sådan en SoMe verden som vi lever i (me included) er det så nemt at føle man ikke er god nok, eller lige så smuk eller tynd som alle andre. Jeg ryger tit i den fælde selv, hvor jeg får de negative tanker, og det er ikke en sund tilstand for mig. Derfor har jeg fjernet 710 insta kontoer fra min followliste, fordi de ikke inspirerede mig længere, tvært imod, de trådte på mit selvværd. Det er jo min egen kamp, den er jeg klar over, men hvis folk ikke løfter én op, men tvært imod trækker en ned, et sted som ikke er et rart sted at være, så skal man fjerne sig selv fra den situation.

Inden vi rejste på sommerferie, var der nogle drenge fra Bella’s skole der havde sagt til hende hun var tyk💥 Det ved jeg jo godt hvorfor de sagde, negativ opmærksomhed er bedre end ingen, og de havde måske et lille crush på hende, og det var den eneste måde de kunne få hendes opmærksomhed på. Den fik de så også, men hun kom desværre grædende hjem fra skole, og i flere uger snakkede hun om vægt, kroppen og om hun skulle tabe sig 👊🏼💪🏼 Hvis det ikke var fordi jeg var ‘voksen’ (og det stinker til tider) og fordi min kæreste siger jeg ikke må slå på børn, så havde jeg lavet en halv Nelson på dem, jeg er jo ikke fra Nyborg for sjovt🙅🏼‍♀️ For er der noget hun ikke er, så er det dét, og i så fald hvis hun var, så var det i hvert fald ikke nogle snothvalpe der skulle træde på hendes selvværd.

Derfor siger jeg noget positivt til hende hver eneste dag, om hendes personlighed eller krop eller hvad jeg kan finde på, der kan ændre hendes syn på sig selv fra negativt til postivtiv. Måske jeg er skør, men man kan aldrig booste ens børns selvværd for meget – det skal verden nok sørge for at træde på i forvejen, så derfor fylder jeg hendes selvværds konto op, den skal nemlig fra tid til anden lige fortælles den er god nok som den er – og som HUN er❤

Hvor er jeg glad for jeg ikke er barn i dag, for det er nogle hårde odds de er oppe imod. Men én ting jeg KAN gøre, det er at forbedrede hende på den, og så har man gjort sit aller bedste 👱🏼‍♀️👩🏼💞

Hvis der er nogen der fucker med mit barn så går jeg SWAT on their ass. I dag, i morgen og for altid.

1 kommentar

  • Sådan løvemor <3
    Du har fuldstændig ret, det er så vigtigt at give dem en tro på sig selv, på at de er gode nok, for resten af verden skal nok fortælle dem anderledes.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIL LANDS TIL VANDS OG TIL HEST..