MIN PRINS HARRY AND FOREVER AFTER..

YOU ARE SO WEIRD // VI HAR ALLE VORES SÆRHEDER..

VI HAR ALLE VORES SÆRHEDER og jeg har maaange af dem. Nogle af dem har jeg skrevet om før, men tænker der er kommet nye til, så gør det nok ikke noget at gentage sine virkelig pinlige sider.

Jeg får den vildeste angst, hvis jeg skal stå i en elevator med folk jeg ikke kender. Mit hjerte begynder at banke, og jeg prøver desperat på at ringe til nogen eller lade som om, jeg sender en sms til en veninde i en meget alvorlig samtale – selvom ALLE jo ved, der er minus signal i en elevator. Jeg ved simpelthen ikke hvad det er der gør, jeg får sådan en panik i sjælen. Det er jo lidt svært, når jeg bor i en condo, der har elevator, hvor alle deler den. Det slider lidt på sjælen. FREAK!

Jeg laver lister og noter om alt, og har altid en papirskalender jeg kan skrive mine planer i. Jeg stoler ikke på den på min telefon. Men det sjove er, alle mine vigtige papirer, de har ikke rigtig en plads eller en mappe, de roder bare rundt, og jeg kan aldrig finde noget, når jeg skal bruge det. Men der er styr på ugens planer. Jov jov jov jov.!

Jeg har svært ved at drikke andres vand, hvis det har stået i køleskabet i flere dage, og er begyndt af smage af spegepølse eller andre godter fra havet. Ligesom jeg nærmest kan kaste op, hvis jeg skal bruge en karklud der ikke er min egen, og den kan jeg selv ørle over. Jeg skifter dem gerne flere gange om dagen, sammen med mine viskestykkerne.

Tit trives jeg faktisk rigtig godt i mit eget selskab, og det tror jeg kommer sig af, jeg har været kørende sælger i så mange år, så jeg var ofte min egen kollega. Men jeg snakker så også rigtig meget til mig selv, og det er jo så en fordel, for jeg siger ikke mig selv imod 😂

Jeg er alt alt alt for meget på min telefon, også selvom jeg siger til mig selv, jeg skal tage en pause, for det er bare ikke sundt for kroppen hele tiden at være ‘PÅ’, det har hovedet ikke godt af. Det er blevet specielt slemt efter jeg er flyttet herud, for jeg føler lidt jeg går glip af meget derhjemme. Ville ønske jeg var bedre til bare at læse en bog eller et dameblad.

Jeg vil selv pakke mine varer i supermarkedet når jeg handler, jeg får hjertebanken når jeg kan se ekspedienten smider mine bananer i bunden af posen (bare spørg min veninde Sarah 😂) Der er heller ikke nogen der må putte tingene i køleskabet – ej heller fylde min opvaskemaskine, jeg har mine helt specielle rytmer der skal følges. Tangere måske til lidt OCD… Eller ved nærmere eftertanke. Meget!

Alt mit tøj er farve sorteret i mit klædeskab, t-shirts hænger for sig, langærmet har sin egen plads, sammen med striks etc. Mit undertøj og badetøj er rullet, så det ligger fint i en æske. Alle mine strømper er lagt sammen (hvilket mange nok har) Mit nattøj har sin helt egen skuffe, så det ikke bliver blandet med mit ‘daglige’ tøj. Jeg har meget lidt ‘pænt’ undertøj og nattøj, det meste er praktisk, og nok lidt mormor agtigt 😂 Noget som M sikkert ikke er fan af 😋

Jeg har en helt speciel rygsæk til når jeg rejser, der er altid det samme i den uden undtagelse. Lige fra neglefil, panodiler, varme sokker, håndcreme, ‘natklapper’, læbepomad, høretelefoner, da jeg aldrig bruger deres – tørklæde, neglebåndsolie (wtf), næsespray, piller mod forkølelse, lommeletter, makeup fjerner, håndsprit blandt mange andre ting.
Jeg har også en helt sær mani med, jeg ikke kan sidde i midten når vi flyver, så får jeg den vildeste følelse af angst, og det gør jeg skal tisse hele tiden, så er det bedste jeg bare sidder ved gangen.

Jeg har altid sprit i min taske, så jeg kan ‘vaske’ hænder, når jeg har været på metro, bus eller andre steder, hvor der er mange mennesker der har rørt ved døre, håndtag, stropper, toiletter etc. Jeg hader klamme urene steder – ligesom jeg hader karklude. Jeg smider dem gerne ud med det samme, og så nappe en ny, da det nok er min egen værste fjende.

Jeg lugter enormt meget til ting, og jeg kommenterer også gerne på det med ‘puuuuh, her lugter lidt af løg‘ bare spørg Mie hahahhaahha… Når vi rejser sammen, så tror jeg, jeg er ved at drive hende til vanvid med alle mine skøre lugte udfordringer 😝

Er jeg den enste der har mine særheder, eller deler vi nogle af dem?

😂
R

 

2 kommentarer

  • Sarah

    At handle med dig er gak 😂 det er jo ikke kun dine poser du er ocd med – det er også vognen 😀😘

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Hahahaahah… Ja okay, du har ret. Jeg er nok ikke helt normal ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN PRINS HARRY AND FOREVER AFTER..