JEG SKAMMER MIG // JEG HAR OPDAGET EN HEMMELIGHED..

STATUS PÅ SINGAPORE OG PÅ VORES LIV..

(Foto: lånt på instagram af Jesper Møller)

MANGE HAR SPURGT MIG Skal i blive i Singapore for evigt Rikke? Ahhhhh, for evigt er meget lang tid synes jeg. Så det skal vi bestemt ikke, men der er ingen tvivl om vi har været her i 4 år nu og vi skal selvfølgelig se på hvad vi skal ‘med vores liv’. Bella bliver større og større og tænker og taler nu mere engelsk end dansk, det giver jo mening da hendes dag starter kl 7.00 om morgenen hvor bussen henter hende og så er hun først hjemme kl 16.00 igen, hendes dag foregår bare på engelsk, så er det også automatisk at tankerne flyder hen på det sprog hun bruger mest.
Verden er egentlig for vores fødder, da sproget ikke bliver en udfordring, som det var da vi flyttede herud. Men vi skal huske på hendes fremtid som jo klart bliver i Danmark, om hvor hun så skal være de næste par år, så hun ikke kommer alt for meget bagud.

Hvis hun sidder og leger på hendes værelse alene, så snakker hun engelsk til sig selv, det er ret cute. Da min veninde Camilla boede herude, og pigerne legede sammen så snakkede de også tit engelsk sammen på trods af Maya også er dansk – men de tænkte bare ikke over det, det var så normalt for dem, at de ikke skelnede mellem sprogene. Det hele flød ligesom bare sammen.

Singapore har været den bedste beslutning, vi nogensinde kunne gøre for vores familie. Vi har fået en pige der er vokset i alle aspekter i livet, hun har udviklet sig i en retning vi er SÅ stolt over. Vi har været mere sammen som en familie og vi har fået venner for livet, der føles som familie og dér har vi vundet på alle fronter 💕

Så hvor vi er om 1 år eller mindre det har vi ingen ide om, men jeg ved at den 28 Juli i år der rammer vi 4 år i Singapore, og sikke en rejse det har været.

Jeg har sagt det før og jeg siger det igen, får i muligheden for at rejse ud… SÅ GØR DET, man fortryder kun det man ikke gjorde, aldrig dét man prøvede af. Man kan altid rejse hjem igen, der er ikke længere til Danmark end en flyvetur. I know, jeg har fløjet 13 timer SÅ mange gange frem og tilbage, jeg burde så meget få et Rolex ur af Singapore Airlines for min tro tjeneste😂

Regel nummer 1 i livet … Søg eventyret, hvor eventyret er😘

XX
R

2 kommentarer

  • Denise Amanda

    Det er så rigtigt! Så fedt for jer med sådan et eventyr. Spændende hvad fremtiden bringer.
    Jeg gad godt prøve at bo i et anden land i et par år, hvis muligheden byder sig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SKAMMER MIG // JEG HAR OPDAGET EN HEMMELIGHED..