POPLIN MALERSKJORTE..

SÅDAN DELER VI VORES BILLEDER..

DET ER JO INGEN HEMMELIGHED vores familie (og venner) føler vi er langt væk – og det føler vi til tider også – specielt når ting sker, vi ikke kan være en del af, så kniber det i hjertet ♥

I lang tid delte vi billeder med familie og venner, på noget der hed TOGETHER, det er desværre lukket ned, så nu bruger vi en ny APP der hedder CLUSTER som fungerer helt på samme måde – man laver en gruppe, og så kan gruppen dele med hinanden, det er faktisk lidt ala Instagram. Du ser kun det, familien deler, og det er bare rart at have alle billeder samlet et sted, hvis man gerne vil sidde og kigge dem igennem fra tid til anden. Så når savnet melder sig, så kan man lige trøste sig lidt i alle sine dejlige billeder.

Nu behøver man jo ikke bo på den anden side af jorden, for at dele billeder med sin familie og venner. Det kan også være på tværs af de danske grænser. Der er nok mange bedsteforældre, der gerne vil følge med i deres børnebørns liv, nu hvor deres egne børn er brudt ud fra hjemstavnen og flyttet til storbyen, for at opsøge karrieren #rebels

APP´en hentes i APP store og den er gratis ♥

XX
R

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POPLIN MALERSKJORTE..