DERMA STAMP BEHANDLING HOS NÁGE..

TØR VI VÆRE OS SELV OG HVORFOR LADER VI ANDRE STJÆLE VORES MOJO. INSTAGRAM DIN KÆLLING..

HER ER JEG SÅ i min bikini/badedragt body. Hvad er det egentlig? I min verden er en bikinikrop en krop med en bikini på. Jeg er sgu blevet for gammel til at frygte mig selv, når jeg tager tøjet af trods mine mange teenager komplekser. Jeg tror livet i Singapore, hvor man er tvunget til at have badetøj på 24/7 har hjulpet mig til at indse ens krop er som den er og det kan man ikke ændre på.

Men i mange mange år der har jeg kæmpet med ikke at føle mig god nok. Jeg har ikke de ben jeg gerne vil have, og jeg har enormt meget appelsinhud både over mine knæ, på numsen og på armene. Synes jeg selv! Og hvad fanden hjælper det at være ked af det, når jeg ikke kan ændre mine knæ eller mine ben?

Jeg så en opdatering en af mine skønne skønne bloggerveninder Terese havde lavet forleden dag, om hendes krop og hvor langt hun var nået med hendes egen krops kærlighed, og hun inspirerede mig så meget til at sende mig selv positive tanker, selv de dage hvor det er svært. For trust me, jeg står ud af sengen hver dag og så har jeg 100 negative tanker om mig selv. Det tror jeg selv de flotteste Victorias Secret modeller har. De har sikkert grimme tæer og lange patter når de tager alt det sexede undertøj af. Bilder jeg mig selv ind i hvert fald (Muhahaha)

Men Terese er nok en af de sejeste kvinder jeg kender, og jeg ville ønske jeg havde 10% af hendes bad ass´nes for så kunne man sgu nå langt.

Jeg synes hun er så sej, og man burde skrive modig. Men tænk sig man skal være modig for at poste sådan et billede, det er jo en helt skæv verden vi har og lever i og det er ikke fair overfor kvinder eller for vores pigebørn (og drenge) vi sætter fri i denne verden.

Jeg oplever tit, som i rigtig tit, at jeg får det dårligt med mig selv, når jeg kigger på instagram. Der er mange i mit feed der giver mig dårligt selvværd, og så efter jeg så Tereses post så tænkte jeg, men hvad kan jeg gøre ved det? Hvad kan jeg aktivt selv gøre ved det?

Jeg tænkte i en stund og så fjernede jeg 710 instagram kontoer fra min ‘follow’ liste. Så jeg kun ser dem der giver mig noget, og som gør mig glad. Det har faktisk hjulpet på mit humør helt vildt. Jeg er tosset med instagram og jeg elsker at kigge og finde inspiration etc. Men jeg gider ikke mere få det dårligt med mig selv, og det hjalp Terese mig med at indse. Jeg vil ikke lade andre få mig selv til at føle jeg ikke er god nok. For det er jeg og sådan er det. Så de 710 bloggere etc. de var der ikke for at give mig inspiration, det var nok deres mission, men det endte med jeg fik det rigtig skidt i stedet, og så skal man jo ikke følge de mennesker.

Det var mit eget problem, for det var jo mig der havde valgt at følge dem til at starte med. Men så var det også mit eget ansvar at tage hånd om problemet. Jeg har stadig 712 tilbage på min friends list, men det er nogen der giver mig noget, og som booster mig og mit selvværd på en eller anden måde.

Man skal ikke måle sig med andre. Man skal ikke drive paralleller på andre, for som Hella Joof siger, hvis du gør det, så skal du også tage hele pakken. Den nederen mand, snot ungen, hunden der fælder og bløder på din hvide sofa, svigermoren der er sindssyg, og hendes trælse stemme 😛 Everythaaaang baby.

Så lad os alle være som Terese. Være bold vær beautiful og spark røv. Ikke fordi andre forventer det af dig, men gør det fordi DU KAN. Du er god nok som du er, med eller uden appelsinhud. Jeg prøver hver eneste dag at sige noget positivt til Bella om hende og hendes krop, så hun vokser op fyldt med selvtillid og mange postive tanker der ubevidst ligger kodet ind i hendes selvværd. Hvis det lykkedes for mig, så vil jeg føle MAX jeg har sejret.

Så tag lige og send Terese noget kærlighed på Insta hendes konto er @tereseask Hendes billede fik 3.028 likes.

GO SMASH THAT LIKE BUTTON❤

Terese for Prez

3 kommentarer

 • Sara

  Du har så evigt ret, skønne Rikke! 💕
  Jeg havde også en periode hvor jeg faktisk blev lidt trist af at være på instagram, og hvor jeg pludselig ikke syntes at mit hjem så smart nok ud, at mit tøj ikke så fancy nok ud, at min mad ikke var gram-able nok eller at min krop ikke var fitness-skinny bitch nok.. Jeg nåede hurtigt frem til, at en ting som skulle være hyggelig og rar ikke skal give mig den følelse, og siden da har jeg konsekvent unfollowed profiler hvor jeg af den ene eller anden årsag kom til at føle mig utilstrækkelig eller skidt tilpas, og det er SÅ rart! Nu følger jeg relativt få, men søde og rare profiler – f.eks. din (!), og det er simpelthen en befrielse ikke at skulle gå og slå sig selv oveni hovedet med utilstrækkelighed hver gang man åbner insta. ☺️💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor har du så evigt ret ❤️ Jeg er også total fan af instagram, men har været nødt til at lave samme øvelse som dig, og har sorteret kraftigt i hvem jeg følger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja man bliver bare nødt til at tænke på sig selv, og hvis man kan mærke det ikke er godt for en, så må man altså droppe det. Ens selvværd er det vigtigste. Specilet nu hvor Instagram er så meget af ens liv og hverdag.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DERMA STAMP BEHANDLING HOS NÁGE..