THE INSIDER JULER // 1 ADVENT..

JEG HAR GJORT NOGET JEG ELLERS ALDRIG VILLE GØRE..

HOT YOGA jeg har altid sagt, at HOT yoga gad jeg bare ikke prøve, det har stået nummer ET, på min ‘Dont do liste’. Jeg er så dårlig i varmen, så hvorfor provokere det!! Det er en liste jeg har over mange ting, som jeg syntes er enormt dumt, og jeg bare skal holde mig fra: Så som: Hoppe i faldskærm. Gå på en fakirmåtte. Røve en bank (det er virkelig dumt). Spise brune, saltet, asiatiske æg – det skal man bare holde sig fra. nike air max command soldes Spise en durian. Lege russikroulette. chaussures adidas Jungle Safari i en åben jeep. Holde en slange Hoppe Bungee Jump. Lave en trekant – tror sgu det bliver så kedeligt bagefter. Sååååh deeeett.HA! Få flere piercinger. nike air max 90 femme 2017 Den i navlen i ´99 toppede vist det hele. Stop. nike air max 2018 Bare STOP! Lade Bella få en tatoo i en ung alder. …OG PRØVE HOT YOGA…! Min veninde Stine skriver til mig i sidste uge, om jeg ville med til Yoga, og evt. havde en ugentlig date. Først var det mandag, og så bliver det rykket til tirsdag, noget med noget salmesang i kirken, for hendes lille datter etc. etc. Hun får mig så meget på afveje/forvirret over dage, tider og sted, så jeg får aldrig spurgt hende ‘HVILKEN slags yoga er det??’ Så jeg møder gladligt op hertil morgen i et område der heddder Tanjong Pagar, og melder min ankomst. Jeg burde dog ha´luret udfordringen da jer ser er skilt hvor der står ‘CORE, POWER, ZEN, FLOW, MONZTER ….. OG FREAKING HOT!!! BURN baby burn! Det var præcis det vi skulle. Hun havde meldt os til Hot Yoga, og jeg var lige ved at dø over tanken om, endnu mere varme end den jeg lige havde mødt udenfor. Men jeg må sgu sige, at efter 1 times træning, der var jeg super gennemblødt, men jeg havde det også bare rigtig godt bagefter, noget jeg slet slet ikke havde regnet med. For let´s face it, jeg har rygrad som en regnorm, og min udholdenhed har forladt mig, som Grevinde Alexandra forlod Martin, da hun opdagede han havde været hende utro (IGEN)! Så jeg har faktisk gjort noget sindssygt. Men jeg har købt et 10 turs klippekort, så jeg kan udfordre mig selv. Min anden udfordring hedder også, at jeg skal lave noget aktivt HVER dag. Jeg skal ikke bare falde hen, og blive slatten og rund. Så min plan er: Mandag: Reformer Pilates – og gå hjem 6.5km. Tirsdag: HOT YOGA – jeg ved ikke helt, hvor meget jeg får gået hjem der, for der er jeg ret færdig. Onsdag: Reformer Pilates – og gå hjem. Torsdag: Laaaang gåtur med pigerne. Fredag: lang gåtur, og evt. en eller anden form for træning, leder stadig efter noget der er anderledes end pilates og yoga. bottes ugg Tænker lidt netball, som en af pigerne snakker om. Nu må vi se ; ) Weekenden holder jeg fri, for jeg vil hellere sætte lave krav, og så overdeliver. For hvis jeg siger, jeg skal lave noget i weekenden, og jeg ikke får det gjort, så bliver jeg sur på mig selv, og det er ikke en god start! Det er bedre at være realistisk op opnå mål, end at sætte barren for højt og fejle. Kys og dejlig mandag.

5 kommentarer

 • Victoria

  Du kan også svømme i din svømmepøl 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja, det gør jeg bestemt også, men det har du ret i, det skal jeg gøre mere ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med hot yoga. For som du skriver, så har man det mega fedt bagefter. Jeg føler mig så sund efter sådan en omgang og hele kroppen har bare været i gang👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja, jeg må sige jeg er positivt overrasket over det, så jeg skal klart tilbage og finde ud af, hvad meningen med galskaben er ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ej du skal da prøve durian, nu når du bor i Singa og har muligheden. Og det smager slet ikke som det lugter (medmindre du køber den billige og knap så gule slags). Derudover kan man faktisk købe bare et enkelt lille stykke, og ikke hele frugten, hvis det bare er for at smage. Jeg købte de små stykker på frugtmarkedet ved Bugis Street, da jeg boede der. For jeg ville da ikke snyde mig selv for den oplevelse. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE INSIDER JULER // 1 ADVENT..