BLØDE FØDDER // MIN FOD RUTINE..

MOAR, MÅ JEG FÅ DEN HER NÅR DU DØR??

SHIT børn siger nogle sjove og til tider vilde ting. Det er næste dagligt, jeg får grineflip over hende (for mig selv, selvfølgelig. Bevares) Men der kommer så meget pis ud af den lille mund, at jeg ikke kan lade være med, at more mig lidt over hende. Nogle ting, ville jeg også ønske, hun ikke sagde højt. Specielt når det har noget med mig at gøre. Men der har hun altså ingen filter.

Så som da:

♦ Hun fortalte den meget lækre mandelige pædagog i børnehaven, at jeg kunne ikke hoppe på trampolin, for så tissede jeg i bukserne… !

Så stod man der, og kiggede på et styks meget veltrænet 27 årige mandfolk, med meget blå øjne, der så helt forvirret ud..! Havde faktisk mere ondt af ham, end af mig selv. Jeg tror bare, jeg var meget rød i hovedet, og skyndte mig at hive hende ud i garderoben meget hurtigt. Mens hun kvidrede “jamen det er jo rigtigt moar”! #takmangetak

♦ Hun har også underholdt hele M´s familie med, at jeg havde hår under armene – det  har jeg altså ikke, det vil jeg lige pointerer. Men lige gyldigt, hvor kort du “trimmer” dem, så vil de jo altid stikke, de sataner!

♦ Eller da NOVA FM (og THE VOICE og ALLE andre åndssvage radiostationer i DK) var så venlige, at reklamerer for “billigt sexlegetøj – for dem der brugte sexlegetøj, de var meget friske og villige til, at spice deres liv op”

What´s not to like? Så Bella ville altså gerne ønske sig, noget sexlegetøj, for hun ville gerne “frisk” og hvem kan ikke lide legetøj? Og så noget billigt noget? Det er da win win for alle. Måtte forklarer hende, at det kunne hun ikke få lov til at ønske sig, men det forstod hun altså virkelig ikke, hvorfor hun ikke måtte det… Sååååhhh deeeeen lod jeg bare ligge til sidst!!

♦ Hun er også enormt glad for, at M og jeg, ikke har mødt hinanden på en dating site, for hvis man har det, så er man ikke rigtige kærester.. Velkommen til 2016 – så er det godt, hun endnu ikke har fattet, at vi mødte hinanden i en mørk hotelbar til en julefrokost. Tror næsten, det ville være bedre med en dating site så ; )

Forleden dag, tog hun min ring på, og råbte igennem hele lejligheden “MOAR, MÅ JEG GODT FÅ DEN HER NÅR DU DØR??” ting kan åbenbart kun gives videre, hvis man dør i hendes verden. Spurgte hende, om det nu ikke var okay, at hun fik den når hun blev stor, i stedet for, jeg resolut skulle dø først. Det gik hun med til. Pyhhhhh.!!

Børn siger jo de mest ærlige og sødeste ting ♥

Godmorgen Danmark

XX
R

6 kommentarer

 • Malene

  Ha ha, ja børn er fantastiske 🙂

  Jeg var en gang til fodbold med min søn. Vi var næsten lige flyttet til byen og mens sønnike spillede bold, snakkede jeg med nogle af fædrene. Helt spontant kommer sønnike forbi, kigger lidt på mig, så på fædrene, for derefter at udbryde: MIN MOR HAR HÆNGEBRYSTER!!!
  Hmmm, så står man der med tre smilende fædre der forsøger at holde samtalen om alarmsystemer igang. Velkommen til byen, siger jeg bare 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   HAHA… Børn. Seriøst, hvad tænker de på?
   HÆNGEPATTER har jeg faktisk også været udsat for. Hun fortalte også, at mine bryster kunne snurrer når jeg hoppede… WTF?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Åhh Rikke jeg har sukket over den ring længe og vil gerne have den når du dør haha det er gas men vil gerne vide hvor den er købt? Og om den er lavet specielt til dig? Jeg leder efter noget i samme stil, som kan erstatte min vielsesring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Den er også super smuk, er så glad for den. Min ring er fra HARTMANN i Bredgade, de har så mange smukke ringe altså. Kunne blive ved ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha hun er sgu skøn <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  LOL 😆😁😝

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLØDE FØDDER // MIN FOD RUTINE..