KÆRLIGHED. SOFTICE OG KØD I KØGE..

ALLE FORLADER MIG..

image

GOODBYE så fik vi sendt vores far afsted på en flyver, og om 15 timer lander han i Singapore. Han skulle lige en lille tur til Frankfurt og vende. Heldigvis kommer han til at flyve om natten – normalt når vi flyver hjem, så flyver vi hele dagen, og så er 12 1/2 altså en meget meget laaaaang tur..! Så han lander i morgen kl 17.00 ca, og har derfor ikke så mange timer, før han kan hoppe i kassen igen ; )

Inden han smuttede, fik vi lige booket billetter til Bella (hulk) hun smutter sgu en tur til Syd Frankrig. Ned til farmor og farfar, tante, onkel, fætter og kusine – og en stor mængde sodavandsis og utroligt meget opmærksomhed fra alle.

 

image

Vi spurgte hende først, om hun havde mod på, at flyve alene til Frankring, så ville jeg følge hende i lufthavnen, og der ville komme en sød stewardesse og følge hende ombord på flyet og hele vejen ud til farfar, som  så ville vente på hende.. Det blev et “NEJ TAK” og det kan jeg sgu godt forstå. Jeg var heller ikke vild med ideen, men M siger man ikke skal stoppe børn i at udvikle sig, og hun har haft et pænt crazy år, hvor hun har lært så meget, så måske var hun ok med ideen. Men det endte med, hun flyver med vores venner derned. Så henter farfar hende ved bagagen – og så rejser hun hjem med sin onkel og resten af familien igen 7 dage senere. Det måtte jo komme, at hun ønsker at rejse uden vi andre er med – og det skal hun også have lov til, jeg kan jo ikke være i baglommen forevigt ♥

image

Jeg er ret misundelig over, jeg ikke skal med. Men jeg har en del ting jeg skal ordne her, og som jeg har skrevet før, så er pengene ikke lige til 2 X billetter plus hotel i 7 dage. Så jeg bliver her og nyder min dejlige lejlighed. Det er rigtig svært for mig, at føle mig hjemme, men ikke her. Jeg elsker det!!! Specielt nu hvor jeg endelig har fået en ny cykel, jeg valgte denne seje grønne sag, glæder mig så meget til jeg lige har fået sat låsen på, så er jeg flyvende ; )

Af banen her kommer bananen…

Fik I set mine nye miniature havemøbler, som jeg købte til Skt. Hans? Hvis ikke, så se dem lige HER.. Er mega glad for dem, så kan man sidde udenfor, og spise morgenmad og se solen stå op – hvis man altså er så tidligt på den ; )

Nu vil jeg hoppe i kassen, i mogen står den på københavn –> nyborg –> langeland –> nyborg — langeskov — nyborg og evt. københavn på samme dag. Det skal jeg lige finde ud af, ellers bliver jeg og sover til dagen efter og så smutter mod københavn. Jeg ser hvad tiden vil vise ; )

Nat nat
R

 

2 kommentarer

  • Hvor er det fedt, at I opfordrer hende til at tage afsted, selvom hun ikke er så gammel endnu! Det skal nok kunne mærkes senere hen, når hun rejser verden rundt som backpacker 😛 Haha. Da jeg var 6-7 år havde jeg aldrig været ude at flyve, men til gengæld været på en del spejderlejre alene (geek, I know, haha), og det har været fedt at mærke så tidligt, at jeg sagtens kunne klare mig selv. Den selvstændighedsfølelse skal Bella nok også blive glad for!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det sejt at du opmuntrer hende til at tage afsted alene! Det styrker helt sikkert hende som person!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆRLIGHED. SOFTICE OG KØD I KØGE..