BOG ANBEFALING // AFTER YOU..

BLØDE FØDDER // MIN FOD RUTINE..

Bløde fødder

BEAUTY jeg er virkelig blevet overrasket over, hvor tørre og flækkede ens fødder/hæle bliver herude. Jeg har aldrig haft tør hud eller tendens til krakkede hæle. Men det skal jeg da lige love for, jeg har fået det sidste år. Man kunne godt blive i tvivl om det var menneskefødder, eller en hov på en hest. Jesus. Man skal ikke prøve at tage en flystrømpe af i hvert fald, hvis man ikke har puttet creme på, for så lyder det så en gang dobbelt klæbende velcro ; )

Derfor er jeg gået mere intenst til værks med min krakkede-hestehove. Det er faktisk meget simpelt og har givet et super resultat. Mange steder på fodspa´s skraber de huden af, med et barberblad. Det kan jeg slet ikke magte. Tænker bare, når de fleste ikke kan køre bil her, så skal de ikke praktiserer et så skarpt instrument på mit korpus. Det bliver et “nej tak” herfra.

BEAUTY ROUTINE:

1. Jeg bruger min BABOR BALACING CASHMERE SCRUB – det behøver ikke være denne, det kan være hvilken som helst evt. den HER, den HER eller den HER.. Det gør jeg et par gange om ugen, eller lige når der er tid til det. Når du nu er i gang, så giv lige benene en gang også, det har de godt af.

2. SCHOLL CRACKED HEEL REPAIR CREAM – den bruger jeg før senge tid et par gange om ugen, hvilket gør, den gamle hud går i “opløsning” og ny blød hud træder frem. Den skal bruges i perioder og ikke hele tiden, det kan fødderne ikke holde til. Men gør det intenst i et par uger eller til du ser det resultat du gerne vil opnå.

3. MATAS´s FODFIL – det behøver ikke være den fra Matas, men den funger super for mig. Den skal bruges dagen efter, man har brugt sin SCHOOL REPAIR CREAM, så man kan hjælpe foden med, at komme af med alt det døde hud. Når behandlingen er endt med SCHOOL, så kan kan bruge den, når det er nødvendigt.

4. LOCOBASE REPAIR: Den bruger jeg på fødderne de aftener, hvor jeg ikke bruger min SCHOOL REPAIR – og efter jeg har scrubbet eller filet mine fødder. Den er meget tyk i konsistensen, så man skal ikke lige gå på sine lyse trægulve bagefter. Men ha´et par strømper klar, så du ikke fedter rundt i hele huset.

Man skal passe så godt på sine fødder, for det er de eneste man får. Og man skal gå og leve med dem hele livet. Jeg har virkelig set nogle grumme grumme eksempler, det bliver man altså ikke glad for i længden ; (

Hilsen hende er uddannet i sko, med ekspertise i meget grimme fodskavanker.

 

2 kommentarer

  • Tak! Mine fødder er også blevet sådan – for første gang nogensinde. Så jeg prøver rutinen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Jeg ved sgu ikke hvad der sker… Det er helt håbløst i hvert fald.. Men det hjælper på det.. Yaaaay..; )

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOG ANBEFALING // AFTER YOU..