CELEBRATION // ELEVATOR SELFIE..

NÅR LIVETS SMÅ UDFORDRINGER SPILLER EN ET PUDS..

IMG_4398
I dag har været en skør dag, to be honest…!! Det startede for 5-6 dage siden, hvor bella fik en rød plet på sin kind. Vi troede det var et stik fra en myg eller andet insekt. Det undrede mig dog, at det ikke hævede, men kun voksede udad i str. Dagene gik, og mærket voksede mere og mere.

Vi fik anbefalet at prøve noget antibakterielt salve, det skulle tage det meste. Det gjorde det dog bare ikke, tværtimod..!! Jeg tegnede på mærket hver dag, så jeg kunne holde øje med, hvor meget det voksede, og det var ikke til den gode side. Så da det i dag, havde vokset en 1/2 cm mens jeg havde været i IKEA i et par timer, der besluttede jeg mig for, at nu måtte vi til lægen.

Ulempen her er, at vi ikke kender de dyr der findes, og hvad skade de kan gøre – og Hello Singapore. Velkommen til.! Jeg havde tusinde tanker om hvad det kunne være, og hvad skade det kunne gøre på hende. Ps. Dont google. Det fører altid til døden.

Noget man kan sige om deres system herude er, det virker sgu. Inden for en time, der havde vi både set en sygeplejerske og en læge, betalt 131 dollars dette var dog incl. medicin/salve til hende. Prøv lige det, på et dansk sygehus/skadestue. Det sker ikke. Jeg lyver ikke når jeg siger, der var 40 mennesker i venteværelset. Men det gik bare stærkt.

Vi kom ind til en indisk læge, med tatoveret hår på hans isse (hvor ellers..dont wanna know) som sagde, det var ikke et stik, det var en svamp. Svamp?? Godt så. Det kan komme af svækket immunforsvar, pool, bakterier eller andet. Bella fik 2 vaccinationer inden vi rejste, så det kan godt være, hendes system var en anelse svækket, og det så har gjort, at hun har taget mere til sig, end hun normalt ville.

Men hun måtte ikke komme i nærhed af vand i dag, og den melding faldt ikke i god jord.!! Som i overhovedet ikke. Og for lige at toppe den, så sagde lægen, at vi skulle holde hende ren fra bakterier, og alle hendes bamser etc. skulle have en ordentlig koger på 60 grader, for at dræbe det der måtte være.

Så knækkede filmen bare for hende. Hun sad foran vaskemaskinen i 2 timer, mens hun sagde gentagende gange “min mor er en djævle – min mor er en djævle“… Tjaaa. Man er jo ikke gladere end sine børn, som nogle kloge mennesker siger. (av i hjertet).!

Cremen skal vi smøre på, de næste 7 dage, og hvis det ikke har hjulpet i morgen eller dagen efter, så skal vi ASAP til lægen igen, for så skal vi videre til en hudlæge.

Så nu holder jeg vejret, og håber på, det er bedre i morgen – for hun skal jo i skole på onsdag, og hvis hun har det der, så tror jeg ikke hun får lov til at komme. De er ekstremt sarte herude. Eller, de er bare meget påpasselige, hvilket er fair. ♥

Håber i har brugt tiden, på noget der var lidt sjovere.

Nat hilsner fra Sing Sing ; )

XX
R

2 kommentarer

 • Åh nej stakkels lille pige, jeg håber det hurtigt virker.
  Knus og kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Rikke!
  Tak for en fantastisk blog 🙂
  Det ligner et klassisk tilfælde af ringorm (= overfladisk, ganske almindelig og ufarlig svampeinfektion i huden)… 🙂 Det smitter altså kun ganske lidt, så ligeså snart hun er startet med behandling må hun komme i skole 🙂
  God bedring med det lille pus! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CELEBRATION // ELEVATOR SELFIE..