EN RANDOM DAG I MIT (EXPAT) LIV..

LADIES NIGHT. BESØG HJEMME FRA & PAPARAZZI..

img_2710

Outfit: H&M det hele  : )

ENDELIG kom faren hjem. Fem dage i Tokyo, og i morges kunne vi vågne op med ham.. Lykken var stor hos Bella, dog har hun glæden ved at sove i vores seng, når han er væk, så der er dobbelt op på lykke, og en lidt splittet sjæl. For hun ønsker ikke han rejser, men til gengæld elsker hun at putte med mig ❤️

Ugen er gået med diverse, men det kommer der et indlæg om senere, men billedet er fra da jeg var til ‘Ladies Night’ forleden aften, sammen med Camilla, Stine & Alenxandra, hvor vi spiste på en af Singapores skønneste restauranter Esquina. Det er tapas, og den stod både på mini blæksprutter, mini fois gras burger, trøffel ‘snask’ og Iberico ham.. Naaam Naam.

Så hvis man kommer forbi Singapore med 24 timers visit (eller mere) så kan jeg stærkt anbefale denne restaurant (Esquina) man kan både sidde udenfor, indenfor i baren & ovenpå. Det sjove ved det sted er, ovenpå i deres restaurant, der har de to billeder hængende – et om Sundhed og et andet om Københavns fiskeri, de aner ikke selv, hvad der står, for det hænger bare som ‘pynt’ som tjeneren sagde. Men det var ret så hyggeligt for os andre ❤️

Jeg ved ikke hvad der sker, når danskere ser noget DANSK så bliver vi så begejstret, og skal straks dokumentere det, i tilfælde af, at andre ikke tror på det, så kan man lige hive beviset frem – her ses jeg i gang med at forene beviserne, og Camilla får lige snappet mig i aktion ; )

Om lidt der kommer noget af min familie på besøg til Kaf´og kage… SAY WHAT… jep det er rigtigt, min farfars fætter har været på cruise med hans kone Marianne her fra Singapore og sejlet i 10 dage, lige som jeg skal den 5 feb. hvor vi også drager afsted på vores livs eventyr. Så det bliver sindssygt hyggeligt, at høre hvad de har at fortælle og har oplevet, og om vi kan gøre os nogle erfaringer igennem dem. Vi har ikke samme destination, men derfor kan man godt lave notes ; )

Dejlig Lørdag derhjemme.

XX
R

 

Fotocred: Camilla

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN RANDOM DAG I MIT (EXPAT) LIV..