ANGSTEN FOR ANGSTEN..

DAGDRØMME. HOTDOGS OG BESØG HJEMME FRA..

BREAK TIME så kom dagen hvor det blev fredag. En dag Bella har set rigtig meget frem til, da som hun sagde forleden dag ‘om 2 dage, kan jeg dufte friheden’ SAY WHAT??
Jeg aner ikke hvor den kækhed kommer fra (med løg på) spurgte hvad hun mente, og hun sagde ‘jamen, om 2 dage, er det både weekend OG ferie = frihed, sent i seng og masser af slik. Godt så, man kan jo ikke fornægte pigen i hun har ret. Jeg har jo som sagt ‘fri’ hver dag, udover det arbejde jeg sidder og laver her, og de andre ting jeg skriver til – Men jeg forstår godt hvad hun mener. Vi står op her i huset kl 5.55 og hygger til hun skal på bussen kl 7.15 og så er hun først retur som regel kl 15.30 hver eneste dag. Lille mus. Det er bare en laaang dag, og en enormt lang uge.

Så weekend er hvad den står på OG ferie, så nu skal der hygges med familien, som lander lige om 2 timer, og farmor og farfar der kom for et par dage siden. En rigtig velfortjent ferie for M og Bella, og en sammenkomst vi har brug for -Allesammen♥ Man er bare ikke noget uden sin familie. Man kan have nok så meget, men uden kærlighed og familie, smuldrer alt andet.

Når man snakker om familie, så var der åbning af N’age igår i Odense, var der nogen af jer, der var med? Så en masse af mine blogger søstre deltog, og hvis i var der, så har i højst sandsynligt set min mor der også 💋 plus min moster var hjemme fra UK, så hun var også med. Godt de kan støtte op om det, når nu jeg ikke er der, hvilket jeg havde elsket. Men datoerne hang ikke sammen for mig, sådan er det nogle gange 🙁

Jeg var til gengæld ude med min ‘familie’ herude, og blive luftet lidt sammen med mine veninder, hvor det her billede blev taget af Camilla. Jeg havde faktisk fancy sko med i tasken, som jeg så bare lige glemte at tage på Hello UZURII. Jeg var hoppet i min nye HOTDOG T-shirt fra Unlimited Edition. Jeg elsker deres ting, da de altid gør mig glad – og det at der står Made in O´ense på mærket, det giver mig sådan en varm følelse af ‘home‘ inde i sjælen, og det kan man aldrig få for meget af.

Ha’ den bedste weekend allesammen, nu vil jeg drikke en bajer ❤️

Kys
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANGSTEN FOR ANGSTEN..