RIKKES TAKE ON THE WORLD // SLUTTYDK..

BØNNEPOSTEJ. NORSK TORSK OG ET TOILET BESØG..

foto 1

Skjorte MONKI // Bukser KOKOON // Støvler DECADENT

Dagen i går stod på træning hos Styrk.nu og bagefter besøg hos Gitte Høj .. Jeg var lidt spændt på mit møde hos Gitte, for det var 14 dage siden, jeg sidst havde været der. Jeg har været på Water Away fra Vita Viva, og de har altså virkelig hjulpet, i forbindelse med min kostændring.
Man kan godt mærke det er piller med spark i.. For de arbejder med kroppen, og man er ikke i tvivl om, når de begynder deres virkning. Et toilet besøg kan blive nødvendigt, kort efter. Så du skal altså ikke være på bjergvandring, så skal du godt nok, have en rulle papir med i baglommen #justsaying..

Jeg havde smidt 1 liter væske, hvilket er ret meget. Men jeg havde altså taget 200 gram på i fedt. Men det skylder jeg klart skylden på, at maskinen jo er dybt utilregnelig. Ikke alt det mørke chokolade jeg har indtaget. Dog vil jeg gerne lige igen pointere, jeg ikke har spist sukker i 2 uger. Fynsk stædighed, siger jeg bare. I´m a motherfucking bitch. Boooohhhyaaaaa. ; )

Jeg havde ret optur over mit besøg hos hende, hun er super god til at motivere. Og vi har fået lagt en plan, for de næste 14 dage, til når vi skal ses igen. Næste gang håber jeg på lidt mere væske tab. Men jeg har troen på det, så går det jo nok. Tro flytter jo bjerge ; )

Dette her var mit outfit fra igår, da jeg fejrede min veninde Tillie på Pastis. Vi hoppede på Dagens Fisk – som var Norsk Torsk (skal udtales med norsk accent).
Glæden efter Bøf Bearnaise, var ligesom røget, efter mit besøg hos #Hitler som jeg kalder hende, bare i en sød og smuk udgave.

Jeg må ikke blande proteiner med kulhydrater, eller frugt med noget som helst. HELLO rugbrød med nutana bønnepostej. Yiiiiks. Der er sgu ikke meget nutella i den krukke. #lort Men jeg er på en mission – og mission appelsinhed + væske skal væk nu, så jeg kan blive sommer klar. Bikini season kan bare komme.

Nu vil jeg frode en salat fra Fredsco Deli, som en eller anden kanin. Men jeg bliver glad for det i længden.. (åbenbart)

Dejlig dag

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIKKES TAKE ON THE WORLD // SLUTTYDK..