HVIS JEG SKULLE BO PÅ EN ØDE Ø..

GRÆSKAR HELVEDE. HOTEL BESØG OG UØNSKEDE VIRUS..

IMG_6558

De sidste to nætter, har jeg puttet i den dejligste seng på Hotel Skt. Petri – og tømt lommerne i Tivoli. Min Mutti fyldte år, så Bella og jeg, gav hende en overnatning på Petri, så vi kunne hygge sammen, da vi jo ikke ser hinanden så tit efter vi er flyttet. Den har stået på fødseldagskage hos Mette Blomsterberg i Lyngby, set græskarudstilling i Tivoli, og spist dejlige dinner på BRØL som er en del af hotellet. Vi har bare hygget os, og det har været i et tempo, vi alle kunne følge med i.

Hotel Skt. Petri har jo en helt speciel plads i mit hjerte, da det er her, jeg mødte Mr. M for snart 9 år siden – jeg holdte hans 40 års fødselsdag, og overraskede ham med hans 80´er fondue – og vi boede her også, dagen før, vi rejste til Singapore.

Petri er i mit ♥ Så derfor, når vi har brug for en overnatning, så er det her, vi folder os ud. Hvis I en dag, skal spise med jeres veninder, og i ikke vil noget vildt, men i vil gerne kigge på lækre drenge, så siger jeg jer, at i skal spise på BRØL – for der er servicen i TOP og drengen følger med. Plus maden er virkelig lækker. #nomnom

I dag tog min mor hjem. Bella drog til Hornbæk til farmor og farfar, hun havde glædet sig så meget til at se dem, da de til hverdag bor i Syd Frankrig. Så hun gad faktisk slet ikke, jeg blev hængende op hos dem, så jeg nåede lige at sluge en rugbrødsmad, så blev jeg sparket ud ; )

Min dag/aften har stået på besøg hos M´s gamle ansatte, hvor jeg medbragte jordbærkage – de elsker kage, så den faldt i god jord. Shoppet taxfree – det er altså fordelen ved at bo i Asien, så får man 25% retur… Det er win win..!

Jeg har spist mørbradgryde hos Kareten på Amager, sammen med min veninde Sarah. Jeg har været ved vores bryndame i Kastrup – og jeg har bekæmpet virus på min computer, hvor jeg havde været så dygtig, at fange 23 virusser. Og jeg har IKKE downloaded porno!!! Just saying ; )

Jeg må havde downloaded et eller andet, for på nul comme fem, der havde jeg dansende damer over det hele, reklamer for lotto, rejser og hårfjerningsmiddel .. Og jeg sad bare med kæben på bordet..! Jeg aner jo vitterligt intet om computere/virus – så min gamle veninde fra skolen, som jeg ikke har set i 15 år, hendes søde kæreste er IT ekspert, og efter mit nødhjælp på Facebook, der tog han kontrol over min computer, og på 30 min var den så ren, som en barnenumse.

Jeg erklærede min kærlighed til ham, lovede ham mit næstefødte barn, og et laminerede diplom. Han var dog ikke så vild med alle mine ofringer, og sagde, han bare gerne ville bede om en kage… og det er måske også lidt bedre (og billigere for mig)!

Jeg snupper endnu en overnatning på Petri, og vil drømme mig langt væk, til en verden, hvor der ingen bekymringer er. Må den én dag komme ; )

Nat nat søde mennesker ♥

ENGLISH CAPTION: The last couple of days I have been playing tourist in my (old) own town. Visited TIVOLI and saw the pumpkin/Halloween decorations. I had cake at Mette Blomsterbergs bakery in Lyngby. I have checked in at Hotel Skt. Petri – my favorite hotel in all of Denmark. I have so many memories here. I met my BF at this hotel, we spend his 40th birthday here and we had our last day at the hotel, before we moved to Singapore. It will always have a special place in my ♥ 

Now I will go to sleep in my perfect hotel bed and dream about a world without worrying.

Sleep tight – don’t let the bedbugs bite ; )

XX
R

Hotel Skt.Petri

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIS JEG SKULLE BO PÅ EN ØDE Ø..