HOV JEG FORSVANDT LIGE..

HAPPY HALLOWEEN LADIES…

MUHAHAHHHAHAAHAHA Så blev det Halloween igen, man fatter jo ikke året er gået så hurtigt, vi lever jo bare i varmen herude, så vi oplever ikke det skiftende vejr der følger med sæsonerne, som man har derhjemme. Jeg har fundet mit outfit, det købte jeg i går, jeg skal være Minnie Mouse i år er det ikke kat som jeg plejer, nu ville jeg prøve at være den der bliver jagtet. Måske jeg skal gemme det til senere til når M kommer hjem.. hahahah!

Lige nu er Bella og jeg ved at lave goodiebags, da der skal være ‘trick or treat’ her i vores condo om 2 timer. Det er årets højdepunkt for alle børnene, når de går rundt og samler slik ind, som vi så har resten af året, fordi meget af det er sådanne noget mærkeligt asiatisk slik. Bella dont likey ; )

Vi laver totalt lækre poser med alt det gode vi godt kan lide, og de er store i år, jeg kom til at købe lidt for meget slik. Godt faren er på arbejde så han ikke ser alt det sukker damage vi har lavet. På det seneste er han gået helt øko. Ingen plastikflasker, ingen tyggegummi, ingen plastikposer etc. Det er jo godt og jeg er stolt af ham, men da han nævnte tyggegummi, så sagde jeg altså ‘SÅ STOPPER DU MAKKER’ og nu tygger vi det bare bag ryggen på ham. HA, who´s laughing now? ; )

Håber I får alt det slik i drømmer om, og mest af mørk chokolade og poletter, så send lige noget min vej.

Kys og god onsdag

XX
R

Kjole JASPER LIVING

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOV JEG FORSVANDT LIGE..