INTERIØR KÆRLIGHED - SMUKKESTE KRUKKER..

EXPATLIVET – 1 ÅR + 3 DAGE I SINGAPORE

FullSizeRender 2

TIDEN FLYVER når man er i godt selskab. Jeg ved ikke hvor dette år er blevet af, men jeg føler også, jeg har været igennem alle former for følelser – og oplevet utroligt meget. Året er gået, og det er nu livet skal taget alvorligt. Det er nu, jeg skal finde ud af hvad jeg skal. Nu har jeg set Orchard Road – og shoppet det der skulle.

Det er nu, jeg skal forme det der vil kaldes en “hverdag”. Jeg føler ikke det er så nuttet mere, at være hjemmegående hausfrau. Det tager sgu lidt det sexede ud, af enhver sexet kvinde. Og på mange måder, trænger jeg også til at tjene mine egne penge, og ikke altid skulle stå med hatten i hånden. Ikke at M er urimelig, man han har jo bare andre holdninger til, om jeg skal shoppe alle vores penge op, eller ej. Og jeg kan sige uden at blinke, at han som regel siger “NEJ TAK” til shopping. Sippe ; )

Jeg føler lidt, jeg kommer tilbage fra barsel, hvor man har lidt svært ved at finde ud af hvem man er, og hvilket ben man skal stå på. Hvem er jeg, når jeg ikke er nogens mor og den praktiske gris – og kan man tillade sig, at forlange mere end bare at altid at være på pletten, når noget skal ordnes?

Jeg har besluttet mig for, at forlange mere – så nu går jagten ind.

Vi napper et år mere – KOM AN!!

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIØR KÆRLIGHED - SMUKKESTE KRUKKER..