NÅR MAN ER DET HELT RIGTIGE STED..

HENDE DER FØLGER MED // EXPATLIVET..

NÅR MAN ER EXPAT KONE der røg et spørgsmål ind i min inbox i går og det gav mig lidt at tænke over. Det er aldrig en dårlig ide at tænke, men det fik mig pludselig til at tænke over, om jeg ikke var god nok til at vise, hvad jeg egentlig laver❤️

“Savner du ikke selv at have et job – og ikke `blot` være påhæng ? Misforstå mig ikke, det er ikke negativt, jeg ville selv elske det… Men du virker som en meget handlekraftig kvinde. Måske du kunne lave et indlæg om det, at være ` med rundt ` som hustru 🤪😜❤️

Det kræver jo et svar, eller det gør det ikke, men det vil jeg SUPER gerne gøre. Jeg kan godt forstå man tænker “hvad kan hun dog få tiden til at gå med?” Men jeg har aldrig i de 4 år vi har været i Singapore, bygget mit liv op om at være “den der er med” for så er der kun en vej, og det er vejen mod at fejle og ikke opfylde ens egne behov.

Jeg kender stort set ingen expat kvinder, der “bare” går derhjemme. Alle har stort set opfundet sig selv igen og brugt deres egenskaber på at lave noget nyt og uden for det de har lavet før. Det er tit det er svært at bruge sin uddannelse, når man flytter til et nyt land. For kommer du som læge, sygeplejerske, advokat mm. så kan du ikke få lov til at praktisere det, da man ikke er blevet uddannet i det land man bor i – vi gør jo faktisk det samme i DK, det er ikke nemt for folk med store flotte uddannelser at komme for at arbejde.

Men BACK TO ME 😂 Som man siger. Hvad får jeg tiden til at gå med? Jeg har jo hele tiden haft min blog, så den kræver en del tid. Så skriver jeg for CHRI CHRI, det tager også super lang tid når man skal skrive en klumme, da den jo skal være længere end bare et indlæg på min egen blog og så er der maaange flere læsere der ser det, end på min lille blog, så det skal være i orden det man laver. Så har jeg jo i 1 1/2 – 2 år arbejdet på MONTH OF MAY og det tager SÅ lang tid, jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet det ville tage så mange timer om dagen at være selvstændig. Men det gør det☠️ Jeg arbejder flere timer nu end jeg nogensinde har gjort. Jeg sidder jo som designer, som ‘sælger’, som kundeservicemedarbejder, pakker (når jeg er i DK), som lagermand, som SoMe ansvarlig, at svare på alle de spørgsmål der er, det er sindssygt. Det i sig selv er bare fuldtids job ; )

Så har jeg jo brugt mine ekstra timer, der er på dagen hos Ronald McDonald, hvor jeg har arbejdet på NUH sygehuset i Singapore, hvor syge børn er indlagt. Det er noget der er mit hjerte rigtig nært. Hvis jeg skulle vælge én ting jeg måtte lave resten af livet, så var det at arbejde for Ronald McDonald. Jeg var så rørt hver gang jeg kom på arbejde, det er så smukt det arbejde alle gør, for at hjælpe de syge børn og forældre. Når jeg engang flytter hjem til Danmark, så skal jeg 100% søge job hos dem med det samme. Men jeg havde ca. 2 vagter om ugen, og det var som regel fra 8-14 og så kom der en anden og tog over fra 14-20 og så igen fra 20.00 frem. Jeg valgte altid morgen vagten, for det skulle ikke tage tid fra Bella, så var jeg der når hun var i skole❤️

Ja og så er der alle de andre opgaver, handle, lave mad, rydde op, gøre rent, passe Bella mm. – Så det var som oftes som om, der ikke var nok timer på en dag. Så fordi jeg ikke har et kontor jeg tager hen på, så er det ikke lige med, jeg ikke har opgaver der gør, jeg har et fuldtidsjob, for det føler jeg virkelig jeg har. Jeg arbejder bare hjemme fra ; )

Jeg ville ikke kunne gå hjemme uden at have noget at rive i, så ville jeg blive skør. Og der er vel aldrig nogen der går hjemme uden de har noget at lave. Dem der går hjemme med deres små børn, de har jo som oftes så travlt, de ikke engang har tid til at komme i bad! Så det at være hjemmegående, det er vitterligt et hårdt job, det kan jeg da tydeligvis huske.

Men nu er jeg ikke hjemmegående, jeg er bare ‘home working’ 😛 Men jeg overvejer at finde et sted hvor jeg kan sidde og arbejde. Lige nu, der skal jeg bare have Bella startet op i skole, det skal hun den 5 Sep. Så det er lidt svært at have et firma og et barn hjemme, der ikke bare skal sidde og se Netflix😬

Men til alle de hjemmegående mødre YOU ROCK og i fortjener så meget ros og anerkendelse og et lamineret diplom, for det er vitterligt et fuldtids job og i burde sgu få unlimitted SPA ophold og fodmassage❤️

Hvis I har nogle spørgsmål, så kan I endelig spørger💋

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN ER DET HELT RIGTIGE STED..