TREND ALARM - FINESTE SOLBRILLEKÆDE

INTERIØR KÆRLIGHED – SMUKKESTE KRUKKER..

DIN KRUKKE … Jeg har jo siden Marts, brugt tiden på at shoppe ting til vores lejlighed i Nordhavn. Jeg har fundet så mange fine ting – Nogle er blevet købt – nogle er blevet addet til min ønske liste. Denne krukke er en af mine favoritter, og den har jeg heldigvis været så heldig at kunne stille i min stue. Og hver dag jeg kigger på den, elsker jeg den endnu mere, der er bare nogle ting, som betyder mere end andet.♥

Krukken er købt hos Kløver Dehli på Frederiksberg, men den kan også købes LIGE HER på UDSALG. Firmaet hedder North by North og de sælger både krukker og bambusmøbler, som de selv designer. Deres showroom ligger uden for København, Meterbuen 6-12 bygning 7C skovlunde 2740

Det lyder langt væk, men det tager ingen tid at komme derhen, Nansen og jeg kørte derhen på 20 min, og kunne have tømt hele butikken. Det gjorde Nanna så også, jeg lurede bare ; )

Der er SALE lige nu på alle deres krukker etc. Så hvis man skal gøre et kup, så er det med at slå til NU. Krukkerne siger de, kan tåle at stå udenfor, så man behøver ikke slæbe dem ind, når vinteren begynder at lurer.

Møbler og pynteting, skal man altid slå til på, når sommeren går på held, for så kan du finde dine favoritter til ingen penge – og så er de klar til når varmen melder sig igen ; )

1 kommentar

  • Pernille

    Hej 😊
    Rigtig finkrukke som jeg nu har købt 👍🏻 Hvad er det for blade du har i og er det nogen der holder el skal skiftes ofte?
    Kh Pernille

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TREND ALARM - FINESTE SOLBRILLEKÆDE