OVERDYED RUGS // DECOR..

FROM SINGAPORE WITH LOVE..

IMG_5217STATUS: Igen, var der smil og glade dage da vi ankom til skolen, og mit hjerte kunne atter ånde lettet op, og ikke lave de samme krampetrækninger, som det har præsteret de sidste mange uger. Det kender rutinen, og sætter ind med dét samme, når mundvigerne går ne´ad´ (som vi siger på fyyyn) på Bella.

At jeg så lige for 2 gang på 6 uger, skulle glemme min telefon i min Uber, det er så noget andet noget, så sørgerede jeg da lige for, at skabe mit eget kaos, og nåede på nul komma fem, at fremprovokerer sved mellem babs og nutte, som lige var blevet vasket. Shit jeg panikkede. Det er bare min eneste kontakt til omverdenen – og jeg har ingen Cloud (Yes I know.. Shhhh) og havde ikke lavet en “gemmer” på alle mine nye billeder, jeg havde taget. Men heldigvis kan man på nettet se, hvem man har kørt med, og deres tlf nummer. Så jeg fik i hast og panik ringet til ham, og han var så sød at komme retur med den 1 time senere. First world problems. Men jeg fik den tilbage, og det var det vigtigste.

Anynoodle. LuftHansa strejker, og M skulle flyve med dem i morgen, så nu må vi se, om han lander på Fredag som planlagt. Ellers så tager Bumbum og Jeg i bio igen. Det var da noget af den bedste oplevelse ever. LÆS HER For man skal ikke glemme hyggen. ; )

I dag har jeg fejret SWA´s (Scandinavian Women Association) 40 års fødselsdag – som blev afholdt i Sømandskirken. Der var en masse spændende foredrag, som bare på de 2 timer det varede, der blev jeg så inspireret, og fik lysten til at redde verden OG komme i form på samme tid. Fedt at kunne rykke sine synspunkter, efter at have mødt så mange seje mennesker. Får lyst til at brøle af glæde ; )

Bella sover, og jeg har lige powerwalket 1 time på Orchard rd. (Okay jeg tog et forkert sving et sted, og endte i den forkerte ende af vejen, så turen blev liiiige lidt længere) Føler mig mega sej, og stærk, og svedig (og sliksulten). Men fra nu af, der skal jeg 2 gange om ugen powerwalke my ass off, så jeg kan få tonet de ben. Nu skal det være, ellers bliver jeg jo udskiftet, og M render med hans sekretær. Be my guest. Bare hun vasker hans boxershorts (det er gassssss) ; )

Mega tarveligt. Min veninde Heidi, havde sendt 1 kg poletter ud til mig, og de er så blevet afvist da de ankom til landet. WTF???? Man afviser da ikke lakridser??? Og slet IKKE poletter. Hvad sker der? Så nu prøver hun at sende dem igen, håber på, de kommer frem denne gang. Måske meget godt jeg ikke har dem lige nu, så havde jeg nok spist ét kilo for mig selv ; )

Nå, vil prøve at snyde mig selv med en gulerod, og sige det er slik. Hvilket jeg godt ved det ikke er.  L.O.R.T; )

Nat Nat fra Singapore ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OVERDYED RUGS // DECOR..