REJSENDE I SKO OG STRØMPER..

HALLØJSA I SKURET..

IMG_1374

Så er jeg hjemme. Næsten lige landet. Dejligt at være tilbage i godt vejr. Det har været lidt tungt, men man skal jo ikke klage ; )

Men nu er jeg hjemme med familien, og der skal bare slappes af og hygges. Denne tur har budt på en tur i rismarken, jeg er faldet 3 gange, næsten blevet kidnappet, fik væltet en mand af en scooter, spist et utal af Nalu Bowls – og indtaget sortfodsskinke som blev jeg betalt for det, boet på lækkkert hotel, fået massage, tisset i bukserne af grin, købt ting der lugtede lidt af røg (fandt selvfølgelig først ud af det da jeg kom hjem til hotellet), var tæt på at købe en oplukker der lignede en (meget glad) tissemand, faldt næsten for det, da hun sagde det var en “bestseller”, sad ved siden af en gift mand på et fly, som var på Tinder (kom frisk). Bali har ikke været kedelig ; )

Jov jov. Liver er godt ; )

Nu vil jeg kysse på min datter, og få pakket ud.
Dejlig dag allesammen ♥

XX
R

5 kommentarer

 • Malene Sander

  Lyder som en MEGET spændende tur. Der er vist flere ting du bliver nød til at uddybe senere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Haha. Ja på skrift kan jeg godt se, at det kræver lidt mere forklaring ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • emma

  Mindes at du har lovet os rundtur i jeres lejlighed – har du glemt det? 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg lover der kommer en rundtur. Hvad lige de sidste ting, jeg gerne ville lave færdig her, før jeg viste jer rundt, men tror sgu jeg skipper der. Jeg poster ASAP en film ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Fedt! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSENDE I SKO OG STRØMPER..