JEG GIVER OP..

REJSENDE I SKO OG STRØMPER..

FullSizeRender

SELVOM Jeg har brugt det meste af mit voksne liv i modebranchen, så har jeg alligevel lidt følt, jeg måske ikke helt passede ind. Jeg var ikke hende der fik helt de sejeste jobs – og jeg var heller ikke hende der gik i det smarteste tøj og hang ud med “the cool gang“.

Lidt ligesom i blogverdenen. Der har jeg også altid lidt set mig selv, som hende der var rejsende i sko og strømper fra Fyn a´. Måske aldrig helt passet ind. Måske også fordi nogen i denne gruppe også var så søde at sige det til mig (grrrrr) Men når det så er sagt, så er 90% af alle møg søde og den dag i dag mine besties. De sidste 10% not so much.. Men lad nu det ligge. Nemisis og karma skal nok indhente dem – i så fald, så håber jeg på, de får masser af appelsinhud i en tidlig alder og væske i anklerne… hahahaa..!

Men jeg er jo sådan en comfy trold. Jeg elsker at mine fødder kan ligge i vifte (siger nørden der er uddannet i sko på Skåde faghøjskole) Jeg dutter ikke til noget der klemmer og hvor mine fødder ikke kan ånde. Så i går da Bella fik nye Birkenstocks, faldt jeg over disse. Det var slet ikke meningen jeg skulle have nogle, jeg har jo mine sorte fra sidste år. Men jeg elsker denne model, selvom den lidt minder om min sløjlærer, som gik i dem med uldsokker. Men comfort frem for stylish. Det er mit motto. At det så ender med at se godt ud, det er jo en win win. Men ellers skal de være behagelige, da jeg kan få vabler i en UGG støvle, hvis den er ny.

Jeg tænker man sagtens kan have dem på til en fin kjole når man skal ud. Mine fødder ligner jo operationshandsker, som der er blevet pustet luft i, i denne varme. Jeg bliver sindssyg. Ja og mine ankler også, for den sags skyld. Michelin Man det er mig.!! Så meget for de modelben.. ♥

Jeg kan ikke finde sandalerne på nettet, men det er den nye SS16 kollektion, og jeg har betalt ca. dobbelt pris af hvad de ville koste i DK. Who´s laughing now? Dem i butikken sikkert – de fik også lige 2 salg på 5 min da jeg ikke kunne styrer mig. Typisk.

Hvad skal I lave i dag?

XX
R

♦Hov nu har jeg lige fundet æsken og den hedder♦

Farven: Metallic Dark Tourmaline
Model Nr: 0752703
Navn: Arizona

Find dem HER dog ser farven mere rød ud på disse. Men det skulle være dem.

7 kommentarer

 • Anne

  De er jo så fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Orv de er fede 😀
  Jeg kender rigtig godt det der med at blive fristet i en Birkenstock butik.
  Fx findes i Berlin flere Birkenstock butikker – og da det er ikke helt usædvanligt for folk fra DK at besøge den by, er her en af adresserne: Karl-Liebknecht-Str. 9, 10178 Berlin. (Det er forlængelsen af Unter den Linden, ca. midt mellem Museumsinsel og Alexanderplatz). Jeg har oplevet RIGTIG gode priser, sammenlignet med Danmark. Dog på sådan nogle smarties som de her, som sikkert er fra en helt ny kollektion, er der måske nok mindre at spare.
  Tillykke mæ dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Altså, hvad sker der for voksenmobning.. Eller mobning i det hele taget? Der er da ingen rigtig måde at arbejde i mode- eller bloggerbranchen. Jeg bliver bare træt, når jeg hører så noget..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  De er jo så fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Haha, operationshandsker der er pustet luft i, totalt sjovt! Mest fordi mine ender ligesådan i varmen, har altid manglet en “wording” for tilstanden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det er helt skævt med mine ben, jeg ligner en med klumpfod … Så træls ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG GIVER OP..