INSTAGRAM RULES TO FOLLOW OR HIT THE ROAD..

HAPPY VALENTINES DAY

foto

 

Min kæreste er ikke den mest romantisk mand i verden – men han er min mand, og jeg tror sku jeg beholder ham ét par år endnu. Græsset er nok ikke grønnere på den anden side, som de kloge siger, så klogt. Der er nok ingen mænd, der smider deres sure boxershorts i vasketøjskurven eller rydder deres shaver og shavingcream væk, når de er færdige med at barberer sig. Tjekker mælken for sidste salgsdato når de handler, eller kommer med blomster hver mandag, når det reger eller vi har mens. Mænd er nok lidt mere på cruisecontrol end kvinder. (bilder vi os selv ind)!

MEN… I morges, vågnede jeg til dette (totalt fejlindkøbte.. tror mere det var ment til boys to men, typen.) Valentines Day kort og en rejse til Singapore. Hvor sødt er det lige? Jeg har aldrig været i Singapore og glæder mig helt sindsygt. Vi skal mødes med vores venner som bor i Bangkok, da det kun er 1t 45m væk. Og de rejser så meget med deres job, så det er ikke noget problem for dem. Ligesom da jeg kørte som sælgere og skulle til Skagen, det så jeg ikke som noget. No distance is an obstacle.

Nogle elsker at rejse og andre gør ikke. Jeg er nok mere til at køre bil end til at flyve. Jeg er lidt bange for turen derud. 12.5 time derhen og 13.5 hjem. Har aldrig forstået hvorfor der er forskel. Men min veninde (som har en mand der er pilot) siger det er pga vejr og vind..som man sigerHøhø.!

Han har sørget for alt – så det var noget af en overraskelse. Det plejer at være mig der siger.. Barnepige..TJEK.. Kufferter.. TJEK.. Men nu skal jeg bare sige mig…TJEK – det glæder jeg mig til.

Men Jeg har brug for Jeres hjælp. Hvis I har været i Singapore, hvad skal man så se, opleve, spise, prøve etc?

Jeg ser frem til jeres input.

Nu vil jeg nyde min sidste dag i Verbier, som næsten ikke syg. Jeg har ikke fået meget ud af denne ferie, for jeg har godt været skidt. Vi er 3 i familien, der har været syge, så vi har nok fået smittet hinanden.

XX
R

 

4 kommentarer

 • Christel

  Sikke en dejlig gave 🙂 Det er da romantisk!
  Singapore er et rigtig fint og sjovt sted. I skal absolut ind på Raffles og have en drink eller bare gå derind og kigge – det har en ret speciel stemning. Derudover er frokost i Little India et stort hit.
  Vi tog en hop on-hop off bus for at komme rundt i de forskellige kroge af Singapore, og det syntes jeg var ret godt for at danne sig et overblik over stedet. Orkidéhaven er også ret fin – deres svar på Botanisk Have.

  God tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fantastisk gave. Jeg fik blomster og ballon 😆

  Bo på Grand Hyatt, fordi det er smack in the middel.

  Cocktails og evt. middag på Marina Bay Sands.

  Enig i hopon/hopoff-bussen.

  Orchard Road og Skotts Road til shopping.

  Samlet set er Singapore bare jordens største shopping mall.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Deres zoo har aften- og natåbent (det havde den i hvertfald for 8 år siden) og det er en ret fin oplevelse. De har vist verdens eneste hvide tiger i fangenskab. Crazy zoo de har, men dyrene har det godt.

  Botanisk have, meget, meget smuk.

  Og ellers bare spis og drik og gå på bar. Singapore er for fedt. Der er lidt “The Matrix” over nogle af deres metrostationer..

  Glæd jer!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Dejlig gave. Jeg bor selv i Singapore og kan da proeve at give mine bud paa hvad der kunne vaere interessant.
  – Orchard Road – shopping shopping shopping (alle de store brands som Prada, Rolex etc et c)
  – Arab street / Haji Lane (Bugis MRT) – Den arabiske del – Super hyggeligt sted med masser af smaa cafeer og butikker. Ogsaa hyggeligt om aftenen.
  – Gaatur ved Marina Bay Sands (Skibet) Isaer om aftenen hvor man kan se hele skylinen.
  – Drinks paa enten Kudeta (Marina Bay sands) Eller One Altitude (Den hoejste udendoers bar) FANTASTISK udsigt ud over hele byen!
  – Raffles Hotel
  – Fullerton Hotel
  – Sentosa
  – Gaatur ved Clarke Quay, masser af restauranter og barer (dog meget turistet sted)
  – Evt. en champagne brunch paa et af hotellerne (kun om soendage) Kan isaer anbefale Pan Pacific Singapore.

  Af lokale madoplevelser vil jeg klart anbefale jer at spise i et Hawker center hvis I har mod paa det. Det er udendoers koekkener. Det er paa ingen maader farligt at spise der og det er ikke gadekoekkener ligesom i Bangkok osv. Men bestemt en oplevelse.

  Det var bare lige et par bud herfra. God tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM RULES TO FOLLOW OR HIT THE ROAD..