YSL // OMG IM GONNA DIE..

IM LEAVING..

foto

Så er der pakket..Pyyhhaaa.

Jeg er klar parat til de 12.5 times flyvning, til Singapore. Jeg har pakket lige i sidste øjeblik, da vi ikke har haft nogen vaskemaskine. Den stoppede da vi var på skiferie, da vi havde rengøring. Vores rengøringsdame skrev, den var “brudt sammen“, og den ikke ville lukke vandet ud..? Hmmm. Ja så er gode råd dyre, når man står så langt væk.

Men Siemens var så søde, de sendte en mand, med det samme. Eller i hvert fald, inden for nogle dage. Han kom så i går, og fandt ud af, at hele maskinen var stoppet af ét stykke pink.. (meget pink) IKEA gulvtæppe, til badeværelset. Hvis man ikke vidste bedre, så ville man tro, at cookiemonster i en tøsede udgave, var flyttet ind i maskinen.
Jeg lyver ikke når jeg siger, der lå så meget gulvtæppe snask derinde, det svarede til en mini fodbold i str.
Hun ville lige være sød, og vaske gulvtæppet i kælderen. Men hvad der undrede mig var bare, at hun ikke selv havde luret, når der kommer et tæppe ud af en maskine, og det mangler 5 cm “pels” i hver side, at der måske er noget galt. No?

Nå men anynoodle. Vi fik vasket i en hast, og det hele er kastede ned i min Delsey kuffert. Der er nemlig masser af plads i den – og jeg har den helt for mig selv. Det har jeg ikke prøvet i 6 år, og have min egen kuffert. Verdamt, at man skal dele med børn. Det er jo så tarveligt.

M har stadig ikke pakket, da han har været i Findland 2 dage, og Geneve i dag. Så han har slet ikke haft tid. Men hvis jeg kender ham ret, så klarer han det på 5 minutter i morgen tidlig. ; )
Hvem der bare kunne det. Jeg tager flere timer, for at mixe og matche sæt, så de passer til alle tænkelige events, der kunne finde på, at dukke op.. Der er han mere praktisk. Sokker – Tjek. T-shirts – Tjek. Shorts – Tjek. Underbukser….tjeeeeeek…Åhhhh. fuck. GLEMT. Han glemmer dog altid noget, fordi han skal pakke som om, han selv skal bære hans bagage på ryggen. Hvis det stod til ham, så pakkede han i en computertaske til 10 dage. MÆND. ; )

Men husk at følge med på Instagram @Rikkemay, jeg updater med lækre Singapore billeder ; )

Sov godt.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YSL // OMG IM GONNA DIE..