NÅR LIVETS SMÅ UDFORDRINGER SPILLER EN ET PUDS..

LESS IS MORE..

IMG_4309

FullSizeRender
NÅR MAN SAVNER Der vil altid være savn, når man flytter så langt væk, som vi har gjort. Heldigvis har mit/vores savn ikke været så stort (endnu), det har mest væres familie/venner/veninder. Jeg føler stadig jeg er på ferie, men den følelser, går nok snart væk.

MAMSE Men der er da ting man savner i sin hverdag, og det kan være stort som småt. Nogle af tingene, blev opfyldt da jeg i går besøgte IKEA´s madafdeling, og fandt rugbrødsblanding, syltede agurker, rødbeder. Så jeg har lovet at bage rugbrød til M og mit afkom, til aftensmad. ; )

ANDERLEDES Noget jeg også savner, og det er lidt en besynderlig ting. Jeg savner ikke at føle mig anderledes. Yes thats right. Jeg må bare sande, at jeg bor i Asien nu, og jeg ligner ingen af dem. Det er virkelig sært, for jeg har aldrig tænkt sådan – men jeg er lyshåret og høj, så nogle gange føler jeg mig lidt, som et freakshow, når de står der i “smug” og knipser billeder af mig. Og dog, måske de læser med på bloggen ; ) Haha!! Jeg har altid været vant til, hvis jeg så nogle fra denne side af verden, så var det på strøget med et kort og et kamera. Now im the fool. Så jeg prøver så godt jeg kan, ikke at træde nogen over tæerne, og respekterer deres traditioner.

RÆBER STJERNE Dog lidt svært, når man sidder ved et poolområde, og der står en lille dreng, og ræber så højt, så man troede der var torden – og derefter så skal fortælle sin datter på 6 år, at man altså ikke må prutte i offentlighende, og hun så siger. “hvordan kan det være høfligt at bøvse, når det så ikke er høfligt, at slippe en vind. Det er altså usundt for mit system at holde det inde” Godt så, mensabarn. Vidste ikke, at hun også kendte kroppens anatomi og hvor skadeligt det er, at holde på en vind. Den er svær, bare rigtig svær ; )

MAD Hvis der er noget jeg elsker, så er det mad. Men hold da op, hvor de spiser meget anderledes herude. Selfølgelig spiser de også ting som jeg kender, men de er altså ikke sarte, og lugten af deres mad, er bare så meget anderledes. Men måske sådan vi lugter, når andre kommer til danmark, og lige får æren af, at lugte til en gammel Ole. Det er sateme også fucked up.

KREATIVE SJÆLE JA, som man kan se på billederne, så er de meget kreative herude, eller mangel på samme. For de giver den sgu gas med pynt, her og der. De holder sig ikke tilbage, og slet ikke når det kommer til at bijazzle deres køretøjer. Det er en underholdning i sig selv – og udtrykket “Less is more” den stikker de bare en stor fed, fuckfinger. Jeg savner måske lidt minimalisme, måske jeg skal blive indretningsarkitekt ; )

VENINDER MM. Så savner jeg mine veninder og familie – og der er FB, Instagram etc. jo bare en stor fed luder, for der bliver du dagligt og hele tiden, mindet om, hvad dine venner laver, og hvor sjovt de har det. Den bider lidt i brystet, når der er ting, man gerne vil være med til, men man sidder 12 timer i fly og 6000 kr i kolde kontanter væk. Men heldigvis findes der Whatsapp og VOXER som jeg bruger rigtig meget. Friends count in Singapore 2. Så det er jo bedre end ingen ; )

BEAUTY Så savner jeg min frisør, vippedame og min bryndame helt utroligt meget. Jeg har googlet og googlet, men de ser sgu alle sådan lidt mistænksomme ud. Men jeg må jo kaste mig ud i det. Små ting, i know – men det betyder bare meget for mig. Og mine bryn ligner snart to snegle, der er ved, at komme op og slås.!!

LAKRIDSER!!!!!! Jeg savner poletter….. Og de kan bare ikke findes herude. Jeg har fundet nogle bløde engelskelakridser – men bare IKKE det samme!! Ps. Send mere slik ♥

Farmand er taget på arbejde, så nu vil jeg tage på tøsetur, med min bitre datter (LÆS HER) og håbe på, hendes humør bliver bedre med dagen. Har lovet hende vi kan soppe senere, så mon ikke det hjælper. ; )

Dejlig dag Danmark.

XX
R

11 kommentarer

  • Trine

    Hej Rikke
    Har boet i SG og kender alt til problemerne med at finde ny bryndame og frisør derude. De har bare ikke samme smag som os, MEN believe me, der er håb forude 🙂 Kan anbefale at gå ned i Tangs på Orchard. Her ligger Benefits Brow Bar – Amy er den absolut bedste. Der er altid lang vente liste, men du kan ringe derned eller smutte forbi og booke en tid ved hende.
    Ift. frisør vil jeg anbefale at prøve Kizuki + Lim på Raffles Hotel. De er japanere og rigtig dygtige (deres læremester er bl.a. ansvarlig for Vogue Japan). Jeg turde f.eks. at lade dem klippe mit lange hår til helt kort (det siger altså lidt om tillidsfaktoren). Pøj pøj og nyd det derude – det er helt fantastisk. Jeg savner byen hver dag, derfor er det skønt at kunne følge med i din dagligdag. De bedste hilsner, Trine

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Hej Trine.

      Mange mange tak for dine anbefalinger. Jeg vil med det samme, ringe til Amy, og bestille en tid. Jeg vil lige gå i ring vedr. frisør. Er så bange for, jeg får pisgule striber ; )

      Tak for tanken ; )

      Dejlig dag

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

    Hej Rikke, Jeg laeser baade med her og paa Insta – og velkommen til Singa 🙂
    Mht til frisoer og bryn saa kan jeg anbefale Tony & Guy eller Next til garnet. Brynene faar jeg fixet med threading ved Rupinis (der ligger et outlet paa Orchard Road) og ellers er der jo Brow House 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Uhhhhh. Fedt og dejligt du læser med. Måske vi ses i kirken – har hørt det er dér, hipster menneskerne kommer ; )

      Rigtig dejlig dag – og hvad sker der for vejret. Damn var lige ved at blive skyllet væk. Ps. har du en anbefaling til negle også ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kristina

      Jeg har “heldigvis” været buret inde på job i dag, så har nydt airconen og ingen regn 😉 For negle smutter jeg altid i Far East Plaza – JA det er et mystisk center med masser af mærkelige butikker og tingel tangel og skrammel – men jeg har i næsten 3 år kommet ved The Nail Status på 4 sal for at få både gel mani og pedi og altid været tilfreds med både pris og service 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kristina

      Og lige at tilfoeje – det er ikke et fancy pancy sted overhovedet. Det er meget lokalt. Men hvis du vover dig ud i det kan jeg anbefale Fay deroppe 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Rikke, du skal hurtigt finde ud af at udvalget her ude er super godt i forhold til hjemme i dk. Det tager bare lidt tid at finde de gode steder. Browhouse til bryn – ligger i mandarin gallery – sammen med Strip (Google det) og Manicurious for negle. Super fedt sted, halv cafe agtig. Den danske mad kniber lidt, men Baker and Cook laver det bedste rugbrød – bedre end Ikeas.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sif

    Du kan finde nogle danske varer i The German Market på Bukit Timah Road ;))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte Hansen

    Det er virkelig sjovt at læse dine beretninger. Jeg har selv boet i Bangkok og i Canada, i en af alder af kun 22 år. Sådan er det når ens forældres arbejde “tvinger” en ud i verden 😉 Jeg har lært SÅ meget, så tvivl ikke på at denne oplevelse er fantastisk for dine børn. Der var dage hvor jeg hadede skolen og græd da jeg kom hjem, men sådan nogle dage havde der også været hvis jeg var opvokset i Danmark. Desuden styrker det en på så mange punkter og det sjove er at når man vokser op som udlandsdansker jo mere “dansk” føler man selv. Det kan jeg i hvert fald se på min egen familie. Man lærer virkelig at sætte pris på rugbrød, royal copenhagen, lego, kongehuset, juleaften og alle de danske værdier. Nyd det! Og husk – dine ægte veninder, venner og resten af familien forsvinder ikke bare fordi du er 10 timers flyvetur væk. Glæder mig til fortsat at følge med 🙂 Held og lykke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Tusinde tak for de søde ord. Og jeg har tror helt sikkert du har ret ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR LIVETS SMÅ UDFORDRINGER SPILLER EN ET PUDS..