#SHOEMODE..

#VACATION..

IMG_6093

Ja. Det virker lidt skørt, ik?
Når Jeg nu skriver vi skal på ferie IGEN. Men sidste gang da vi var i Singapore, der havde vi ikke Bella med, hun var hjemme i DK – og nu er det jo som sagt påskeferie, vejret er crap. Vi har farmor og farfar i Sydfrankrig, så skal man jo benytte sig af det. Og hey.. Det er 23 grader. What´s not to like?

Så kufferten er pakket, og sydfrugterne bliver slæbt til lufthavnen i morgen, igen. Og der er én der tæller timerne, for hun savner både sin farmor og farfar, men også stranden og alle de is man må spise, når man er på ferie.
Jeg savner bare at blive varmet igennem, og få en lille tan. Who am I kidding. Jeg bliver bare aldrig brun, det er så tarveligt. Jeg har fået verdens dårligste tan gener. (Thanks alot) Heldigvis er der ikke alt for varmt, så jeg bliver ikke, en gnaven udgave af mig selv. HA!

Jeg har min computer med, så der kommer til at blive blogget en del, og muligvis også, med en afsløring af vores helt store hemmelighed. Uhhhh. Jeg glæder mig. Jeg er spændt. Jeg er nervøs og ærligt ved at skide i bukserne. ; )

Sov godt søde mennesker.

Kys
R

 

2 kommentarer

 • Denise Amanda

  Ihh det lyder da for lækkert! God tur og slik lidt ekstra sol for mig 😉

  Spændende hvad det er for en afsløring du kommer med 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  God ferie og god påske. Man bliver da nysgerrig nu..er du også gravid? Det er vidst der store gravid år, “alle” er det inkluderet mig selv.. Hvis hemmeligheden ikke er gravid så tillykke anyway for så kan du nyde en kold en i solen ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#SHOEMODE..