NYC HERE I COME ; )

NÅR VOKSEN LIVET PRESSER SIG PÅ..

foto 3

Lige nu savner Jeg det her..

Når hverdagen rammer. Og man er tilbage på job. Så savner man alligevel lidt Gran Canaria og stormvejr. Jeg elsker mit job. Men det er alt det udenom der stinker. Barn der er ked af det om morgenen. Barn der er ked af det, fordi hun skal tidligt i seng. Intranet. Forældremøder. Spisegrupper med 6 andre børn, fra klassen. Husk gymnastiktøj. Husk biblioteksbøger. Husk madpakke. Husk at trække vejret…. Er Jeg den eneste der bare er ved at drukne, ved at være mor til en fra 0.B?

Jeg synes det er tungt med tungt på. Jeg savner børnehaven. Jeg savner at sove til kl 9.00. Og aflevere Bella kl 10.00 – Jeg savner stille morgener og ristet brød på toasteren. Jeg savner at drikke kaffe i sengen, mens vi ser Ramasjang.
Jeg savner en glad pige, der elsker at gå i børnehave. Jeg savner at kunne tage fri og tage til Nyborg hjem til min mor, når det passede Bella og Jeg. Jeg føler jeg har fået en “ny mor og far”. Den hedder folkeskolen. Jeg føler mit liv er vendt op og ned. Jeg føler mig tynget. Jeg føler at jeg ikke er voksen nok til det her. Jeg føler mig mega egoistisk ved at skrive det her.

Men det er det, jeg føler. Jeg står med rigtig meget her i vores familie. Da M bor i Stockholm, mange dage om ugen. Jeg kæmper stadig med at finde ud af, hvem jeg er nu. Jeg kæmper med arbejde, for at være det bedste jeg kan være der. Jeg har stadig mange smerter som jeg skjuler for omverden. Og ting jeg døjer med hver dag. Heldigvis har det hjulpet, jeg er begyndt at træne igen. Det giver mig mere styrke. Og meget mere overskud.

Jeg ved ikke hvad jeg vil med det her indlæg. Nok bare at sige, jeg også er menneske – og lige i dag er jeg mega pylret. Måske jeg snart får gæster fra “rødby”.. HA(!) Jeg har i hvert fald, ædt en halv pakke glutenfri Marie Kiks. (og en masse chokolade. Dog 85 %. Hvis ret skal være ret.) Så noget er der sgu nok på vej.

Men I dag. Er jeg følsom. Sårbar. Og ærlig.

Kender I de følelser?

Tror sgu Jeg går i seng og ser noget chick flicks. Måske Sex And The City. Carrie har det i det mindste værre ; )

XX
R

Nat nat

15 kommentarer

 • Et kram herfra! Jeg kan slet ikke forestille mig hvordan det må være – jeg er selv stadig studerende. Jeg synes det er godt klaret når bare jeg får lavet mad, vasket op, vasket tøj og ryddet på én og samme dag. Tænk hvis jeg også skulle ta’ vare på et barn, pakke skoletaske, smøre madpakke. Pueha. Håbet det hjælper med SATC!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det skal jo heller ikke lyde som om, at ha´børn stinker. Det er bare skolen der gør det. Børn er fantastiske. (Hvis de har gaffa på munden)

   HA! ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du er fucking sej i det hele! Husk at passe på dig selv!
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Åh gud, jeg har hørt det samme fra vennepar, der har børn i 0.klasse – det er helt væk på stoffer! Jeg har næppe hørt noget så patetisk latterligt som, at man skal TVINGES til at spise sammen med andre forældre fordi “det er godt for det sociale”. Altså… jeg har kun været barn en gang, men det er da det pureste vrøvl. Børn skal nok møde hinandens forældre. Arj, men min kæreste og jeg nægter at stille op til den slags ævl (som kun tilgodeser folk, der ikke har andet socialt liv end deres børn). Vi kan da ikke være det eneste, der er ved at kaste op af tanken om den moderne folkeskole?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Må jeg kaste op med Jer? Det stinker jo max altså. Vi skal være så sociale – når vi ingen gang har tid til at se vores “rigtige” venner. Det værste ved hendes skole er, i 7 klasse – der blander de alle eleverne. Og smider dem ud i nye klasser. Så har man brugt 7 år. SYV ÅR. På at blive gode venner med dem fra klassens forældre. Jeg får laaaange patter. ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Det er så spot on beskrevet og jeg elsker at læse det for jeg har det på præcis samme måde…..er en af de forældre der får skæld ud af lærerne fordi min datter i 2.A for ofte kommer for sent, ikke laver lektier hver eneste dag og så har jeg da en gang eller 2 ignoreret når det var vores tur til at invitere til spisegruppe… Ondt – I know… Men har egentligt slet ikke lyst til at alt det skal være en del af vores liv og elsker at aflevere lillesøster i børnehaven hvor det eneste der forventes er at hun er klar til at hygge hele dagen… Måske jeg blir voksen en dag…. Måske ik….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg savner at hygge. Hvor blev hyggen af? Jeg får også altid skæld ud. Og som vi skriver, der ser Jeg, Bella´s biblioteksbog ligge her på bordet. Den skulle de ha´med idag. CRAP!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Rikke.
  Lær at sige fra overfor sådan noget som spisegrupper, så skole ikke kommer til at fylde for meget for hverken dig eller Bella. Man skal ikke finde sig i at blive pålagt alle mulige pligter og arrangementer i forbindelse med skolen. Det er et behov, der findes i de voksnes hoveder – ikke et behov barnet har. De har rigeligt tid til at være sociale med deres klassekammerater i løbet af dagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det er ret meget de presser ned over hovedet. Syntes bare det er svært at sige fra. Så siger jeg jo fra, til noget Bella gerne vil. L.O.R.T.E.M.O.R bukket i neon. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Voksenlivet er en kost! Jeg synes du er sej og du skal huske at din hverdag skal hænge sammen for dig og din familie – ikke for hvad andre anser for det “rigtige”.
  Selvom det naturligvis er lettere sagt end gjort! Jeg sender et stort knus din vej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Tak søde Anna.

   Ja. Voksenlivet er en luder nogle gange. Drømmer mig tilbage til mit ungpigeværelse i Nyborg – med SAYBIA på båndspilleren ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Tja, man kan jo sige at hvis du har kunnet aflevere i børnehaven kl 10 hver dag så har du godt nok været meget priviligeret. De fleste i vores omgangskreds afleverer kl 7-halv 8 og henter mellem 15.30-17. Og vi har alle sammen almindelige jobs og familieforhold . Børn tager ikke skade af rutiner, sengetid tidligt, lektieplikter osv..
  Spisegrupper lyder til gengæld fuc… up og selv jeg gruer nu lidt for når mit barn skal i skole! Tror bare man må indrette efter rutinerne i skolen og så give f i de unødvændige happenings som er socialt drænende og mærkelige.
  SATC og chokolade hjælper på ALT ☺ kram til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja. Jeg har været meget priviligeret. Men så har jeg så mange aftener, arbejdet til 23.00 .. Modebranchen kender ingen tidspunkter. Så den har jeg så mistet med hende i den ende. Men senere morgener er fantastiske. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

   Så sant! Dårlig samvittighed er der nok af mennesker der har både børn og karriere der har. Man skal gøre det der føles rigtig for en 🙂 Jeg har lært at sige nej i weekender til ting jeg ikke gider og hellere prioritere mig selv og/eller familien. Det er det ikke alle der forstår lige godt, men sådan er det hvis man skal kunne trække vejret en gang i mellem. Det der med spisegrupper giver mig i øvrigt stadigt myrekryp.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYC HERE I COME ; )