HAPPY BIRTHDAY TO ME..

STOP JER SELV – KYS LIVET..

Da jeg var lille, kyssede mine forældre mig altid på munden.. Det har jeg aldrig set som noget forkert. Da jeg var lille, der kyssede pædagogerne i børnehaven mig også altid, OG krammede mig – det har jeg aldrig set som noget mærkeligt. Da jeg fik Bella, der har jeg altid kysset hende på munden, på kinden, på næsen, på øret, på numsen og på hendes bitte små fusser. Det er mig helt naturligt, og andet ville være forkert. Da hun gik både i vuggestue og børnehave, der har jeg altid elsket, når man kunne mærke at pædagogerne havde lyst til at kramme og kysse hende. Det har altid betydet meget for mig, at andre havde lyst til at elske min datter – også selvom, ingen kan elske hende lige så højt, som M og jeg gør.. Jo selvfølgelig hendes bedsteforældre, onkler og tanter.. Men ud over familie ♥

Hvorfor må vi ikke holde af, kramme, omfavne, elske, og vise omsorg for andre – alting i dag, er blevet så forkert, og der skal være regler og retningslinier for alt.

Hvornår får vi lov til bare at være mennesker? Mennesker der føler, og mennesker der elsker. Uden bagtanke og fremtvungen kærlighed.? Hvornår får vi lov til at være frie?

Når hjemmehjælpere ikke har vist omsorg for de ældre, så har vi været efter dem, og beskyldt dem for, at de havde mistet deres menneskelige omsorg.. Og NU vil vi så fjerne den, fra alle pædagoger og skolelærer som uden at få “betaling” for det, bare gerne vil elske vores børn?

Verden er af lave…

Jeg har altid og vil altid kysse Bella, og hvis der er andre der har lyst til det, så skal de være velkommen.

KYS LIVET

R

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY BIRTHDAY TO ME..