SOMMER TRIO..

STEAM AWAY LADY..

IMG_3279

IMG_3283

IMG_3294

IMG_3288

 

I DAG har jeg været på foto/film shoot, og leget Victoria Secret Engel.. (i wish).. Jeg gjorde mit bedste forsøg på, at se yderst professional ud.

Jeg blev spurgt for et par uger siden, om jeg ville være med til, at lave en lille film på 1 1/2 min for PHILIPS´s nye STEAM & GO damper.. Der er 2 ting i det..!

1. Jeg knus elsker tøserne bag Klix Kommunikation, som stod bag shootet i dag, og dengang da jeg lavede HOSS INTROPIA fotoshoot  (HER, HER, HER, og HER).

2. Det ville bare være en super fed opgave, som jeg både kunne dele med Jer, men også bruge senere, i blogger sammenhæng. Plus I også kommer til at kunne vinde én, men det kommer alt sammen snart, meget snart. : )

Jeg har haft den dejligste dag, hvis det ikke også lige var fordi, jeg havde haft influenza, de sidste par dage..Men jeg overlevede. Men vi er bare et godt team når vi mødes, og kemien er bare super vigtig, når man skal være så “intime” ; )

Sjovt var det, og jeg håber jeg kan få flere af sådanne nogle jobs her i DK, eller i Singapore. De må da skulle bruge en giant, white, viking i deres reklamer derude i Asien.. Hahaha. I deres øjne er jeg jo en freak. Når man kommer ind i en butik og spørger pænt..

“Excuse me. Do you have this shirt in a size small..? NOOOOOO lady. You NO need small. You need XXXXXXL…”

G O D T  S Å…Så hvis man har en skidt dag, og selvtilliden er i bund. Jaaah. Så skal man ikke gå i ZARA på Orchard Road, for så træder de på en, som en kakerlak.

Men i dag, der rocked jeg, og jeg havde mega meget selvtillid. Det er sjældent det sker. Men lige i dag, var MIN dag.. Yaaaah.

; )

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMER TRIO..