DRØMMER OM // SPRING SUMMER H&M..

FASHION WEEK FLASHBACK // MOR & DATTER.. ELLER NOGET..

foto

 

(Billedet er taget af Styleinscandinavia)

Jaaaahhhhhh…

Der er mange forskellige måder at fejre fashionweek på, og dette billede, viser tydeligt, hvordan jeg fejrer det.
Jeg har været i modebranchen, i næsten 12 år og jeg er mættet. Men ikke mættet som i jeg kaster op. Men mættet i utallige smarte outfits, med bare ben og frosne (skamlæber) lemmer. Jeg gider det bare ikke mere. Men igen, jeg er også “rejsende i sko og strømper”.

Jeg er heller ikke typen der pakker kun lækkert silke og små petite kjoler, når jeg rejser. Nææææh du. En god gang bomuld, der kan vaskes, og tørres på nul comma fem. Det er lige mig ; )

Under fashion week, der fangede Amerikanske (nu Svenske) StylinScandinavia, Sandra Willer og Jeg, efter Baum und Pferdgarten showet.. Havde så meget nederen (som de unge ville sige) over, at stå ved siden af hende. Hun er jo gennemført perfekt. (og jeg er gennemført gammel). Jeg kommer i uldne underbukser, og undertrøjen nede i bukserne, for ikke at blive syg. Et stort tørklæde, for at varme halsen – og en stor strik. Praktisk. Perfekt og varmt. Men ikke særlig stylish.!!

Sandra kom i lårkort, strømpebukser og smukke VALENTINO´s. WTF. Chic frem for praktisk. Nogle gange ville jeg også ønske, jeg var mere chic end mor-agtig. Jeg har altid lommeletter i tasken, og en næsespray HVIS NU, næsen skulle stoppe i løbet af dagen. Hvad skete der med panodilerne til tømmermændene. Ekstra trusser, hvis man ikke kom hjem og sov. Glidecreme og ekstra kondomer. Okay. Det har jeg så aldrig haft med i tasken. Nogen af delene. Faktisk. But I wish.

Jeg trænger til noget spænding i mit liv. Jeg trænger til at skrige for lungernes fulde kræft. Jeg trænger til at danse natten lang. Hen til kommoden og tilbage igen. Jeg trænger til at flytte til de varme lande og leve af kærlighed og kildevand. Jeg trænger til, bare at være i det, uden hele tiden at skulle være kvadratisk praktisk god. Det er der sgu da ikke meget sex over.

Nyt nytårsforsæt.. (lidt sent, men ikke for sent.)

Grin mere, lev mere, og være mindre praktisk.. Det må være lektionen, for i dag. ; )

XX
R

 

2 kommentarer

 • Haha, hvor er det godt skrevet! Elsker virkelig måden, du skriver på, søde Rikke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   HA! Jeg er glad for jeg kan bidrage med underholdningen – Ahmmen det er da det samme som at tage et billede af VOUGE og en våd karklud 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRØMMER OM // SPRING SUMMER H&M..