HVAD I ØNSKER SKAL I FÅ ; )

LEO LOVER. FREDAGS SLIK OG NYE BOOTIES..

“Nogen” er ret glade for, det er Fredag i dag. Det første Bella sagde i morges, på vej til skole var. “Mor, det er Fredag, så må jeg få Fredagsslik”… Bare begejstringen, var lige så høj for den madpakke, jeg står og smører kl 6.25 – hvor halvdelen kommer retur.. #møgunge
Så er det godt, jeg lige har fået en sending “Goody Good Stuff“. Som er slik uden gluten, lactose, gelatine, nødder – og som er lavet med naturlige farvestoffer og smag. Slikket er ikke uden sukker, så de slår sig ikke på at være sunde – men det er et alternativt, så man ikke skal føle sig udenfor. Der er nu en mulighed, for alle de små og “store” børn, der har allergier, eller en tro der gør, de ikke må indtage forskellige former, for tilsætning der normalt er i slik. De kan pt. købes i 7 Eleven. Men snart kommer de ud i flere butikker. Jeg har allerede spist en pose, og vi har ikke engang ramt Disney Sjov tid.. (nom nom) Godt jeg har 2 endnu ; )

 photo PABella_zps26d928e9.jpg

 photo Magasin_zps0fcda08b.jpg

Bella, har også fået nyt udstyr. I kan næsten se hvor glad hun er ; )
Jeg har altid brugt Angulus til hende, som fodtøj. Den samme model hvert år, siden hun var gammel nok til støvler og gå sko. Men da jeg kom og bad og en str 31 i deres klassiske velcro støvle. Der sagde ekspedienten altså fra. Det mente hun ikke jeg kunne byde en skolepige. Hun skulle ha´en biker støvle – en cool og sej støvle. Godt så. Jamen så pungende jeg da bare 1100 kr ud, på et par støvler i str. meget stor.
Men hun var så stolt – og nu er der ingen kamp om at tage fodtøj på mere. Så er jeg glad. Man er aldrig gladere end sine børn. Børn er jo bare én stor udgift, fra den dag de bliver født. Trykkede koden på maskinen. Den sagde “godkendt” – så kunne jeg tjekke det af listen. Det er jo “li´meget”, at hendes koster mere, end mine. “Det er li´meget”.. Nyt nyt nyt nyt, som de unge siger.

 photo SOFTGALLERY_zpsd45b1960.jpg

 photo Angulus_zpsf12dcc25.jpg

Hun har også selv valgt sine nye leggings fra Soft Gallery. Hun har en fetish med dyreprint, ligesom sin mor. Så det ville jeg ikke skændes med hende om. Er de ikke bare fiiiine?

Er der nogen af jer der skal ud og fejre J-dag? Jeg skal ikke. Jeg skal bare være hjem, i nattøj og se vild med dans. Sidst jeg fejrede J-dag, der kælkede jeg ned af trappen, på Heidi´s Bierbar – iført nissehue, med min veninde Mette, bagpå. Kom også hjem, med et billede af en anden mands brystvorte på min telefon. Hvilket jeg ærligt ikke kan huske, hvor kom fra. Mindes M ikke var så begejstret for mig, i et par uger efter. Men man skal jo ikke sige J-dag til en fynbo. De to ord, hænger bare ikke sammen. Vi tager det meget alvorligt. Det er jo nærmest fynboernes “national ret” – flydende kost, som man kalder det ; ) Så jeg må hellere blive hjemme, og være den mor der står i bøgerne, jeg skal være ; )

Sweatshirt MAGASIN // Leggings Soft Gallery // Støvler ANGULUS..

Dejlig Fredag

XX
R

1 kommentar

  • Sara

    Hvor er hun fin med sine nye støvler! 🙂
    Min eneste anke er egentlig at jeg ikke kan fordrage leggings brugt som erstatning for bukser, sorry, men jeg hader det på både børn og voksne. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD I ØNSKER SKAL I FÅ ; )