MSGM // SWEATSHIRT..

HOSS INTROPIA #2

Hoss_RikkeMay 0564.jpg_effected

Hoss_RikkeMay 0936.jpg_effected

Her kommer billederne fra mit andet fotoshoot. Billederne blev taget ved Kastellet og var nok en af de smukkeste locations at vi brugte. Jeg havde jo som sagt selv valgt dem – men en ting er når man vælger – Noget andet er når det så bliver til virkelighed.

De her 2 billeder er klart i toppen af mine favoritter. Det er svært at vælge men jeg er meget forelsket i dem her.
Den dag at vi tog billederne var den dag hvor det jo var 30 grader. Så pels og varmen var virkelig forfærdelig. Jeg svedte steder at der burde være ulovlige.. Men så igen. Solen har ikke skinnet siden den dag – så måske skulle man ikke være så utaknemlig.

Det her var en af de mest grænseoverskridende steder vi var. Her ankom der busser med turister. Der var folk ude og gå tur. Der var håndværker uden trøjer på. (meget distraherende) .. og selvfølgelig ankom en af pigerne fra vores venindegruppe´s mand helt tilfældigt forbi. What´s the odds.? Så helt stiv af skræk over at der faktisk var nogen jeg kendte, som kiggede på – måtte jeg bare Shine bright like a diamond og gennemføre det. Kunne have tisse i bukserne af skræk. (Thank god for SPANX)

Jeg er helt tosset med den flaskegrønne farve og den kombi af metal påsætningen som falder på hoften sådan lidt charleston agtigt, den gjorde klart kun noget godt for en kvinde krop og fremhævede alle ens gode fortrin.

Kjolen jeg har på er denne Art Deco Shiffon Dress og jakken vil kunne købes i ILLUM.

9 kommentarer

 • Louise

  Du ser fantastisk ud, og det er en virkelig smuk kjole… En af mine kolleger har faktisk købt den i lang til sin søsters bryllup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det cool, at du gennemførte det, og det er blevet nogle virkelig gode billeder! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Holy moses Rikke, jeg tror jeg snart skifter over til kvindekønnet, og scorer dig. Du er gudesmuk, og kjolen – WOW. Smukke billeder. Du skal være så stolt :O)
  Bring it on med flere billeder.

  Knus Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bombi

  F… du ser lækker ud Rikke. Stort tillykke med dit hop til looklab, ved det betyder meget for dig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tak skat. Hvor er du sød 😉
   Jeg er også meget tilfreds med dem – men også lidt generet over at vise dem frem – og det er ikke tit at det sker 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er SÅ imponeret over hvor flot du tydeligvis har klaret det shoot! Hold da kæft, wauw!

  Man kan altså ikke se, at du var ved at tisse i bukserne af skræk, tværtimod så er du satme en foxy lady!

  Ps. Beklager sprogbrugen der er knap så sober som normalt, men jeg blev lige nødt til at gøre en undtagelse. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg elsker dit sprog brug. Du ved jeg ikke er så sart 😉 Men mange tak for dine søde ord og for din tid du bruger på at sende mig en besked.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smuk med smuk på!! – Hvor er det bare nogle fantastiske billeder Rikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tak søde W.

   Jeg er også meget tilfreds med dem 😉 Jeg har ikke glemt dig på mail – det satte altså bare lige nogle ting i gang oppe i hovedet .. 😉 Bare så du ikke tror at jeg lader den ligge.

   Kys
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MSGM // SWEATSHIRT..