HIPSTER ELLER FODFORMET ?..

FOOD // STEAM IT BABY.

COOKING

For et par uger siden, fik jeg en udfordring af Knorr på Intagram – hvor jeg skulle vise hvordan jeg var bæredygtig og genbrugte rester, til at lave noget andet mad ud af. Jeg viste et billede af pandekager, som jeg havde lavet ud af rester fra vores havregrød om morgenen. Men så slog det mig. Jeg er da egentlig bæredygtig/miljø betænksom på andre måder. Her i vores “kagehus” der har vi en Quooker, som vi bruger hver eneste dag, flere gange om dagen. Kaffe om morgenen, når jeg laver havregrød, når jeg steamer grøntsager, når der skal koges æg eller pasta, når vi skal hygge med the om aftenen. Førhen tændte vi vores elkedel 10 gange om dagen, altid med mere vand end vi oprigtigt skulle bruge. Derfor var jeg så lykkelig, da vi langt om længe fik vores Quooker, det har sparet os for så meget vandspild, strøm mm – og efterladt os med en god smag i munden, af eftertanke for miljøet.

Når jeg skal lave aftensmad, bruger jeg altid vores Quooker til at steame vores grøntsager. Det gøres super let, ved at putte sine grøntsager i en si, og derfra kan du bare steame dem under hanen. Brænder man sig så ikke?? Nej, for hanen er lavet på den måde, når der kommer vand ud, så er det blandet med luftbobler og det gør at man ikke kan brænde sig på vandet. Nu er det jo ikke sådan man så skal stå med hånden under hanen, for det er jo stadig varmt. Men iltningen gør, at man kan strejfe vandet uden at blive skoldet. Hvilket er meget betryggende når man har små børn i hjemmet. Dog er der en børnesikring på hanen, der gør at de slet ikke kan anvende den. Så man kan sove trygt om natten.

Jeg har prøvet at optage en video, for at demonstrerer hvordan det foregår. Ja. Jeg er jo hverken Kirsten Hüttemeier eller Jørgen Clevin, så det er som det er – men watch me in action ; )

Lige nu har Quooker gratis installation af en Quooker Fusion (værdi kr 2.000,-) Frem til uge 52. Læs mere om det på www.quooker.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIPSTER ELLER FODFORMET ?..