HOLY COW..

HOSS INTROPIA FOTOSHOOT #1

Hoss_RikkeMay 0320.jpg_effected
Hoss_RikkeMay 0415.jpg_effected

For jer der ikke har fulgt med på bloggen før – der for lidt over en uge siden skød jeg kampagne billeder for et Spansk firma der hedder HOSS INTROPIA. Måske siger navnet jer ikke noget – eller måske kan nogen huske at sidste vinter brugte de Christina Dueholm fra Passionsforfashion.dk ? 

Men i år blev jeg altså spurgt. Først var jeg meget kæk og bare sagde JA som om intet rørte mig.. Men jo tættere at jeg kom på at det skulle ske – jo mere panisk angst blev jeg og det resulterede jo i at jeg natten før at vi skulle skyde billederne at jeg kastede op. WTF? Men jeg tror bare jeg blev så hylede ud over at jeg havde sagt ja og bagefter ikke kunne forstå hvorfor de havde valgt mig. Jeg var måske lige 10 år expired fra hvornår man normalt laver model arbejde. Jeg er jo blevet mor og fyldt 30 – og tro mig tingene sidder ikke de samme steder som de startede og huden er samme kvalitet som en dyne fra Kronborg… Blød. Meget blød.

Men jeg kom igennem dagen og det var den bedste oplevelse i mit liv. Virkelig. Jeg har følt mig helt tom bagefter at jeg ikke skulle være sammen med de her mennesker igen på engang. Vi havde bare en rigtig dejlig dag overvejer at foreslå kollektiv – men måske er det nok bare mig der savner dem 😉

Mange af jer fulgte med på INSTAGRAM @rikkemay og så løbende billederne fra da vi skød men også på bloggen hvor jeg nåede at poste et par gange her og her .. Men vi var 8 forskellige steder og 9 outfit changes så det efterlod ikke mange minutter til at poste i.

Det her er det første sted at vi skød – Brumleby. Hvilket betød første gang at jeg stod som model. Arghhhh… Jeg havde jo brugt mange tanker over at det var lidt vildt at der stod: 1. fotograf, 1 lys man, 1 kameramand, 2 fra hovedkontoret i Spanien, min egen fantastiske private makeup artist og frisør og 2 fra Klixkommunikation som er dem der er ansvarlig for PR i Danmark for HOSS INTROPIA og kiggede på at jeg skulle gå frem og tilbage. Kigge til højre. Kigge til venstre – og om igen.
Men hvad jeg ikke lige havde beregnet var jo alle de andre mennesker der stod rundt omkring… De var der jo ligesom også. Ligesom de var i Brumleby da vi kom kl 11.30 – Fuuuuuuuuuuuck. Et helt hold håndværker der holdte frokostpause var som forstenet da jeg “slentrede” i 30 grader op og ned af brostenene helt stiv af skræk. Jeg bevægede mig som en robot og der var ingen flydende bevægelser som var dem at Ditte fotografen blev ved med at efterspørge.. Jeg kunne ikke finde dem og jeg overvejede flere gange at drikke en halv flaske vin for at dulme mine nerver. Men nok lidt uprof´hvis jeg lige havde hevet en flaske Jacobs Creek op af tasken og tyllede den som hindbær saft. Men som tiden fløj og jeg blev mere rutinerede i hvilken moves og poses at hun ville ha´- der begyndte det at flyde – jeg var i et med mig selv og begyndte at gøre tingene uden nogen gav mig en ordre. Jeg gik fra at være virgin til at være full on prof modellos ( Wishfull thinking Rikke) .. Men jeg syntes faktisk at det er blevet rigtig godt og jeg er meget stolt af billederne – jeg ser voksen, moden (host) og selvsikker ud. I´m a HOSS INTROPIA woman!!

Hvad syntes i?

 

Find Kjolen her // Find Tasken her // Find animal sko her

 

 

24 kommentarer

 • B

  Jeg synes du ser knald-godt ud! Du har nogle fantastiske træk, som jeg er overbevist om kun er blevet smukkere med årene (jeg mener det!). Derudover synes jeg det er dejligt de har valgt dig. Ingen tvivl om at Christina er smuk (på den dér sprøde “jeg er i starten af 20’erne” måde). Men vi er jo en del, som har fået børn og er over 30 og så er det altså dejligt at have nogle “forbilleder” på vores egen alder, som også ser godt ud. Og netop som du siger også ser modne ud (ikke på den gamle grå facon). Så nyd de smukke billeder du har fået.
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ohhhhh.. Yes for sure. over de 30 .. TJEK… Jeg har 10 dage tilbage som 30 årig. OMG. Skyd mig. Men jeg håber på de næste 10 år bliver endnu sjovere end de sidste 10… wheeeee…
   Jeg glæder mig til at vise de sidste billeder – de er bare blevet rigtig gode. Hun er en dygtig fotograf. 😉

   Dejlig aften
   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pelin

   Det er heldigt, du ikke ser en dag over 30 ud…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Altså – hvis du var min Kronborg-Dyne Rikke (og jeg var en mand, that-is…) ville jeg aldrig stå op 🙂 Hehe…

  Det er simpelthen så smukke billeder – og jeg glæder mig som en lille ko på vej på årets første sommergræs til at se resten! 🙂 Koooooom nu me’ dem da…. 🙂

  Kh Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Første billede ser utrolig vellykket ud – så smukt! 🙂
  Glæder mig til at se resten af billederne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser så smuk ud Rikke 🙂 Kan godt forstå at du valgte dig som kampagne model 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det virkelig nogle gode billeder – og du ser virkelig godt ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Wauw! Hvor ser du bare helt fantastisk ud, og fotografen har virkelig formået at fange de særligt smukke og specielle træk frem hos dig!
  Jeg ser frem til at se resten af billederne – please sig at du har flere gemt i ærmet til os? For det er da bare guf for øjnene. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise C

  Jeg synes: At du ser helt fantastisk smuk ud på billederne!
  Og som en, der selv er mor til 2 og 29 år, så synes jeg det er fantastisk at se en kvinde, og ikke en pige. Du vil helt klart kunne sælge masser af tøj til mig. Lexi dame dér!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Louise.

   Smil. er glad for at du kan lide billederne. Jeg lover at der kommer mange mange flere. Vil bare ikke lige drukne jer i dem. 😉 Tænker at det er sjovere at se en serie hver dag.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise H

  Hej Rikke,

  Jeg har ikke læst din blog før i dag. Det er min fejl – den er fantastisk!
  Jeg synes lige, at jeg ville give dig lidt ros med på vejen. Jeg har læst lidt tilbage – blandt andet om din ulykke og dit arbejde med bloggen.
  Man kan virkelig se, at du er blevet “bedre” til at skrive i dag end dengang du startede bloggen, så træningen virker altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Louise.

   Tusinde tak skal du have. Det betyder så meget for mig. Uhaaa .. bliver helt rørt over du har læst så langt tilbage. Ja det er har været mit livs hårdeste kamp tilbage til livet og til glæden for det. Og jeg er så glad for at jeg har måtte dele det med alle dem der har læst med og nu også dig.

   Velkommen til mit univers – jeg er meget beæret over at du er hoppet med på vognen.

   Knus
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Rikke,en ny model er født. Helena C go home (sorry jeg syntes du er smuk) Men Riksen her, WOW. Var jeg mand, så ville du ikke få fred. Din Kæreste må være så stolt af dig. Jeg glæder mig helt vildt til at se de andre billeder.

  Knus H

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Smil. tak søde Heidi. Du er altid så sød til at sende mig dejlige beskeder at jeg kan smile over 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er one piece of hot woman Riksen! Dem kan du godt være stolt af… Glæder mig til at se resten 🙂 you rock! Og tillykke med Looklab-flytningen, meget fortjent! 😎 Glæder mig til at følge med her fremover.. selvom jeg går ud fra at bloggen jo er som den plejer! Fabulous. /Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Wheeeeee… hvor er du sød. Mange tak for de søde ord. skal vi snart have den kop kaffe babe. Skal du på Roskilde?

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er du smuk Rikke! Det jo for vildt. Du ser simpelthen så professionel ud, som om det er det her du laver til hverdag. Hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg simpelthen tro at du var en “rigtig” model 😉

  Mr M. må sgu da være ved at dåne – det må da skaffe ham lidt credit og skulderklap fra gutterne, at hans dame lige ligner en sprød snack uden lige 🙂

  xx fra en anden stolt fynbo 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Eiiiih. Det var min første gang. Mega panisk. Men det gik og jeg besvimede ikke eller kastede mere op. Win win må man sige.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er nemlig en HOSS INTROPIA woman! En hamrende sej en af slagsen!
  Jeg er virkelig imponeret over dig og alt hvad du har nået på så kort tid Rikke – Vær stolt af dig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukt. Men det havde jeg også forventet med den model! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Fantastisk resultat – det er så godt klaret! Rikke du kan være stolt af dit hårde arbejde!
  Tillykke du er hermed udnævnt Model 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du gør det virkelig godt, og ser meget smuk ud :)Det er sværere end man tror at se naturlig ud, når der står så mange mennesker omkring en, og man ved at de bare skal være tilfredse med outcom’et 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg var meget presset. Lad os bare sige det. 😉 Men det var det hele værd. Wuhuuuu. Og dejligt man har dem i gemmerne til når man bliver 90 år og lidt rynket. 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] du ikke har nået og se mine andre billeder så kan du finde dem her, her og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLY COW..