BEAUTY // FRA MIG TIL JER..

UMBRIA YOU LOVELY LADY..

FAR OG BELLA

Dagene her på ferien, går bare så stærkt. Idag har vi været her i 6 dage og jeg kunne sagtens bruge nogle flere. Imorgen går turen mod Rom, hvor vi siger farvel til Kathrine og hendes familie, og drager på eventyr i et par dage, helt alene. Bella synes at vi er mega “nederen” (tror jeg faktisk var ordet, at hun brugte) Fordi, at vi også skal sige farvel, til hendes ven Frederik – Og så er hun bare helt ALENE med os!! Tænk sig, dage alene med sine forældre. Sikke en straf. ; ) Vi må bare indse, at vores datter er blevet stor og er om 2 mdr en skolepige, med sin egen personlighed og vilje (temperament)!

Jeg glæder mig dog til at se Rom, jeg har aldrig været der og alle siger bare, at det er det smukkeste sted ever. Vi må dog nok erkende, at vi ikke er de mest kulturelle mennesker, der kan gå på 2 ben. Men derfor, skal vi dog stadig, på “speed” rundtur. Storby´s ferie, med 1 stks barn, på 5 (1/2)  der ikke bruger klapvogn mere, er ikke lige med “Ying og Yang” – mere ala “Olie og Vand” – det duer ikke sammen. Bella, gider ikke gå i varmen og hun kan sprøge 10 gange, på 100 meter.. “Hvornår er vi der?. Hvornår skal vi hjem? Må jeg få en is? Hvorfor skal jeg gå…?” Det gider man bare ikke i 1000 grader!!! Det må blive, når det er tid til kæreste ferie igen ; )

Så vi speed ser ROM. Venter til temperaturen daler, så vi kan sidde og nyde en dejlig middag, med vores ohhh, så sociale datter. Hvis vi er heldige, gider hun snakke med os ; )

Mange har spurgt på vores ferie, hvor vi er og hvor vi bor. Dem der følger mig på INSTAGRAM @Rikkemay – har allerede set billeder herfra. Det er bare SÅ smukt – og så fedt at Kathrine´s mand, fandt det på nettet. Stedet hedder “Il Contico della Natura” og er et 4.8 stjernede hotel (ifølge tripadvisor, vidste ikke den slags stjerner, fandtes) – men her er lækkert. Her er god mad og allervigtigst vin til ingen penge. Det er 1 1/2 time, fra The Mall, som er det cooleste outlet, kun med designer ting (på den fede måde, ikke sådan 7000 år gamle kollektioner. Nix, det er fra forrige sæson). Det er 15 km fra den mest romantiske by Perugia.  2 timer fra ROM etc. Det er bare en perfekt location. ; )

Nu vil jeg hoppe i poolen, og spise mig en lækker frokost, tilsat af et glas koldt hvidvin. Bedre bliver det ikke. ; )

Dejlig dag i DK

XX
R

 

1 kommentar

  • Sara

    Køb noget mad og tag hen til Forum Romanum, selv på varme dage er der SKØNT der, fordi der er en masse træer osv. der giver skygge + der er en masse vandfontæner så man ikke tørrer helt ud. Det koster lidt at komme ind, men man kan evt. købe sådan en dobbelt billet så man får adgang til både Colosseum og Forum Romanum. Stederne ligger lige ved siden af hinanden, så det er oplagt at tage fx. Coloseum om formiddagen og Forum Romanum om eftermiddagen, hvor solen er skarpest. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY // FRA MIG TIL JER..