VISIT // GANNI STORE..

CRAZY LADY IN RED..

Trendy

Hold kæft hvor er det sjovt. Jeg sad og kiggede alle mine gamle billeder igennem og fandt dette. OMG. Jeg havde iklædt mig alle min mormors gamle ting og fået hende til at tage et billed. Grinede sådan da jeg så huen, for dette billed er måske 8 år gammelt og idag ejer jeg jo selv sådan en hue. Som jeg jo er super super glad for. Så måske kan Bella stå om 20 år og gøre grin med min garderobe og få taget sjove billeder. HOPE NOT..

Er sgu vågnet med lidt ondt i håret, efter vi var ved FASHIONISTAS igår. Puha der var sindssyg god Sushi og MÓET champagne i stride strømme. Det siger Fynbo pigen jo ikke nej tak til.. så ryger det bare i svælget..Det er ikke så godt… Specielt ikke når man havde planer for at bare leve lidt sundt.. “but what the hell” man lever kun en gang. Skal nok poste billeder derfra senere, det var seriøst det vildeste arrangement de havde stablet på benene, men det er Roxana Wegener fra FASHIONISTAS også kendt for, så det levede klart op til mine forventninger – Også et lille outfit post må det blive til. Jeg har nemlig fået lavet min “gamle” computer og har MAX optur over at den er færdig. Jeg er så glad at alt dårligt fra forleden er væk.. Måske er det fordi at jeg har droppet stenalder kuren og igen spiser Carbs.. Der er altså bare noget med at de ting bringer en glæde 😉

Idag skal vi op i sommerhuset til M´s forældre og grille – så jeg må heller lige komme i sving, krudte kraniet og lettet “røven” som han siger…

Så vi ses senere tøser og ha´en dejlig fridag med familien.

XX
R

Ps. tjek lige de seje have dekorationer.. TOTALT 5800 Fynbo stil… Wheeeee 😉

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VISIT // GANNI STORE..