PIMP MY RIDE PICO..

BEAUTY // FRA MIG TIL JER..


AK RABAT

I ved jo godt at mit hjerte banker for 1. beauty behandlinger (AK peeling) 2. Akademikliniken.. Så derfor blev jeg, så glad, da de spurgte om jeg havde lyst til at tilbyde jer, 25 % hos dem. Der var da ikke noget, at jeg hellere ville. I spørger jo selv tit til mine beauty rutiner og der må jeg sige, at jeg ikke overlevede uden, mine AK Peelinger.  (Bevars, det ville jeg nu nok. Men har jeg lov at vælge, vil jeg gerne være fri for at skulle undvære det.)
Det eneste i skal gøre er at booke senest den 30 Juni – og ha´behandlingen, senest den 15 Juli. Det burde ikke være så svært. Så hvis det er noget der frister, så skal i bare fortælle at i har set tilbuddet hos mig, så udløser det, de 25 %.. HAPPY Treatment !

Ring på 70 26 30 01

3 kommentarer

 • Nille

  Hejsa Rikke,

  Sikke et tilbud 😀 Har du fået botox der? Og har du nogensinde prøvet filler-behandlinger?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Nille.

   Ja jeg har fået botox der (masser) af gange 😉 Det er virkelig et godt sted. ; )

   Jeg står inde for det ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla L

  God dammit! Hvis ikke det var fordi, min mand ville gå fuldstændig balalajka, hvis jeg fik ordnet den slags, så var jeg fandme hoppet ind for at bestille tid til to stk. markerede kindben og en trutmund. Pis.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PIMP MY RIDE PICO..