OUTFIT // FASHION WEEK 1 DAY..

BEAUTY // HOPE IT HELPS..

NEOVITA
Ja jeg er gået lidt i panik over de ACNE piller at jeg har fået på recept, for alle jeg snakker med siger at man skal have tjekket levertal, huden bliver tynd og sart, hvis man får sol på så får man mørke plamager etc. Så blev lidt skræmt for at bruge dem – derfor kørte jeg ud til min mirakel dame i Kastrup- Juliette fra Air Sol & Beauty og spurgte hende til råds. Hun sagde at jeg havde ophobninger i mine porer i hagen.. ØV det gider jeg sgu da ikke og ha´- det er da det samme som børn har Karius og Baktus på besøg. Hun mente at det kunne klares med en pealing og maske et par gange om ugen. Så nu må vi se om det hjælper. Mærket hedder NEOVITA Det skulle være noget “Crazy good shit”. Det jeg godt kan lide ved produktet er at det kommer ud som skum.. jeg er faktisk lidt træt af og arbejde rundt med vatrundeller etc. Det gider jeg bare ikke – så jeg håber på at det her kan hjælpe min teenage hud lidt.

Hvad bruger i til jeres hud..?

24 kommentarer

 • Tine

  Bruger dermalogica men min hud er også tør som en ørken, så en bums har ingen chance, men tør hud og alt for mange rynker hallo botox. det er ikke let at være fyldt 30 SUK

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Tine vi bliver nødt til at holde et BOTOX arrangement. os der er fyldt de 30 vi må holde sammen. Man må da kunne holde et blogger BOTOX event det ville da skabe noget at snakke om. haha..

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stiiine

   Hej Trine, Har du prøvet Tromborgs creme, below 10 degrees? Den skulle være god til tør hud. Flere af mine veninder bruger den, og de siger, at den er fantastisk lækker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stiiine

   Tine skulle der selvfølgelig stå 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke FM

  De piller du snakker om var jeg på for 5 år siden – da jeg lignede en teenager (ikke fedt som 25 årig), Hadede pillerne mens det stod på pga af mega tør hud og meget sarte læber – min apotekerdame anbefalede avene cold creme produktet og det hjalp mig af med de værste gener. Tilgengæld har jeg ikke haft problemer med min hud siden jeg stoppede behandlingen, så noget godt kom der ud af det. Men enig – bivirkningerne lyder voldsomme:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Rikke,

   der er virkelig blandet historier omkring de piller. Jeg har valgt ikke og turde at tage dem. ihvertfald indtil videre. Jeg må pleje min hud ekstra ekstra godt og vlre mere opmærksom på den. og vente med at forgifte kroppen.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lindgård

  Åhh der er bare ikke noget værre end dårlig hud – Det er lige til at få lange p… af! Der er ikke noget som det, der virkelig kan gå en på psykisk – det skulle da lige være vægtøgning!:-((
  Jeg har egentlig en “let” og forholdsvis problemfri hud, men da jeg jo gerne vil få det bedste frem i den, sørger jeg for at behandle den godt! Mit ansigt er i øvrigt ligeså blegt som min røv -og så skal der virkelig ikke meget til før no no’s af en hver art kan ses!
  For et års tid siden fik jeg dog problemer med at min hud fedtede, “reagerede” og min make up holdte dårligt. Jeg opsøgte en ny og rigtig dygtig kosmetolog i min by, og hun fortalte at i virkeligheden brugte jeg alt for tunge og “voldsomme” (og dyre!) produkter på min hud. Hun fik mig overbevist om at prøve Murad, og siden er det gået meget bedre. Så måske skift i daglige plejerutiner hjælper!:-)
  Kom i øvrigt til at tænke på – har du skiftet præventionsmiddel? (sorry det direkte spørgsmål! 🙂 ) Har en veninde der oplevede at døje med acne, da hun fik hormonspiral – så ud med det l… igen! 🙁
  Bare en tanke!
  Håber det løser sig for dig!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Louise.

   Der er flere der har sagt at MURAD skulle være godt – så det må jeg altså prøve af.
   Jeg har ikke hormoner i min spiral – men det er så også lidt et problem hvilket betyder at min cyklus er 20 dage – så jeg har mens hele tiden. det stinker jo MAX. så kan godt tænke mig til at det også er det der skaber problemer i min hud. Man kan jo glæde sig til at man går i overgangsalderen og ikke har det kvindelige mere.
   😉 Så kan det også være at man er i bedre humør 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Øv hvor irriterende, jeg døjer også selv med uren hud, mens jeg er igang med vægttab (en skrøne sukker giver bumser, for det spier jeg jo ikke hi hi) :O) Jeg bruger Beauté Pacifique, og er rigtig glad for det. Men nogle gange kunne min hud godt bruge lidt mere fugt. Hvad prisleje ligger sådanne produkter i du har der?
  God aften
  /Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   De produkter har jo også brugt, dem som du bruger. men jeg følte at min hud manglede et boost af noget andet.
   Jeg gav 899 for det hele, men var også heldig at finde en “julepakke” som ikke var blevet solgt…Til min kæmpe fordel..

   Dejlig Lørdag

   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teenagehud burde være forbeholdt teenagere, men nej!
  Bruger selv rens fra apo og ellers Cliniques cremer, der er ret gode til det her kolde vejr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Ja hvad sker der for at jeg aldrig har haft dårlig hud også får jeg det ned?? hvad sker der for det..? CRAP… GO AWAY!!

   😉

   ha´en dejlig Lørdag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig dejlig lørdag – blev nemlig gift i formiddags 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   WHAT? Ej tillykke søde… Det var da kæmpe kæmpe stort.. Håber du havde en dejlig dag og med din drømme kjole 😉

   Stort kram herfra

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lægen

  Hmm, mht acne så det super effektivt med Isotretinoin, som du sandsynligvis har fået (udfra bivirkningsprofilen). Og ja, det er ikke pisse fedt med tør hud, men det vigtigste er helt klart, at man ikke bliver gravid under behandlingen eller lige efter ophør, da der er meget stor risiko for misdannelser ved fostret.
  Nu er jeg selv læge og har fået samme kur to gange og det er i min optik det hele værd. Bivirkningerne kunne klares med en god gang læbepomade og en god creme. Men bivirkningerne er selvfølgelig forskellige mennesker i mellem
  Jeg vil helt bestemt overveje kuren, hvis min hud igen begynder at te sig som en hysterisk teenager!
  Men jeg er nok også en smule farvet af min skepsis overfor ting solgt af ikke sundhedsfaglige personer og deres virkning.
  Lang kommentar som måske ikke er super brugbar 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Lægen 😉

   Det jeg har fået er Tetracylin – men jeg har kun taget dem i en uge. jeg turde ikke mere efter jeg hørte at flere piger i min veninde gruppe, var tørret ud som en vandpyt i solen alle steder også “down there” og det duer jo ikke 🙂 Jeg må igang med at rense noget mere i bund og have mere fokus i rensningn af huden. Tør ikke de piller ikke fordi at jeg skal være gravid – men bare jeg følte pludselig at det var lidt “gift” agtigt.

   Nu prøver jeg det af med MURAD jeg er blevet anbefalede og gode renseprodukter. 😉

   Dejlig Lørdag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min bror var på de piller, og ja, de virker men det har de konsekvenser som pigerne siger. Ingen sol eller alkohol og man skulle før i tiden have levertal tjekket.

  Personligt har jeg haft acne hele livet og har prøvet alt. Dog ikke pillerne. Ville ikke udsætte min krop for det. Dog har jeg for nyligt stiftet bekendtskab med Murad hudpleje. Det indholder en del Asalisyl syre hvilket virkelig kan slå bumserne ud.
  Man kan evt, starte med at købe et mdr. Kit. Jeg gik igang 2 mdr før vores bryllup og min hud klarede virkelig op. Hvis man kombinere det med en gang peeling eller dyberens så ville den kunne tage de helt trælse hudorme.
  Men som sagt er jeg virkelig glad for det stadig, og bruger det i min graviditet, da min hud er fucked som da jeg var teenager! Google det og se om det evt, kunne være noget der er værd at prøve:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Debbie,

   Du har ret, jeg skal bare være bedre til at rense huden i bund. jeg vil heller ikke tage de der tetracyklin, der er flere jeg kender der er blevet helt udtøret alle steder på kroppen som en flod i zahara.
   Jeg vil tage dig på din anbefaling og prøve MURAD det er der flere der siger.

   Tak for din tid og undskyld mit sene svar 😉

   Dejlig Lørdag..

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hvilke piller har du fået på recept?
  Jeg har spist både accutin og vibradox i over 2 år – og det ønsker jeg ikke for nogen, selv ikke min væreste fjende. Tvært imod kan man få meget effektiv “medicin” i cremeform – også på apoteket 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Frederikke,

   Det er Tritracyklin at jeg har fået på en recept – men jeg er altså stoppet med dem. tør simpelthen ikke.. 🙂 Jeg har også fået alt det i cremeform. Men det afbleger jo seriøst alt. mit fine sengetøj er ødelagt. VERDAMT..

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Hej Rikke

  Faldt lige over din blog og er allerede vild med den!
  De acne piller du skriver om, er det isotretinoin? I så fald er jeg selv på dem, og har taget dem i omkring 3-4 mdr. Jeg var SÅ træt af mit acne-fjæs (har normalt aldrig en eneste bums og pludselig stak mit ansigt helt af!!).
  Og ja, der er bivirkninger, men det er der jo ved al medicin.
  Min hud bliver pænere og pænere, og jeg fortryder slet ikke, at jeg har taget pillerne. Tværtimod!
  Det eneste jeg har døjet med er tør hud, men ikke noget som Aderma ikke kan klare og en omgang locobase på læberne!
  Derudover rejser jeg til Ghana om 2 uger i 1 mdr. Hvilket min læge ikke mener er noget problem, så længe jeg bruger godt med solcreme.
  Hun har haft andre patienter, som har rejst rundt i verden, mens de var på pillerne uden, at deres hud tog skade.
  Nå da. Sikke en smøre jeg lige fik kørt afsted.
  Kort sagt hvis hudplejeprodukterne ikke hjælper, så kan jeg kun anbefale pillerne!!
  Derudover kan din urene hud jo være skyldet noget hormonelt, og det kan hudplejeprodukter jo desværre ikke klare.
  God søndag! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hej R

  Jeg har gennem længere tid haft problemer med min hud. Tog til til kosmetolog hos Face Up Skincare i Kbh. K og fik en rigtig god og seriøs behandling. Blev anbefalet MD Formulations – et mærke jeg aldrig havde hørt om før!
  Har nu brugt produkterne i en måned og de kan klart anbefales. Vil dog mene at det er bedst at få råd og vejledning inden man selv begiver sig ud i diverse indkøb.
  Min kosmetolog var så sød at sætte kryds ved alle de produkter hun anbefalde mig, og så tog jeg ellers hjem og bestilte det hele på nettet fra UK. Hvilket medførte en stor besparelse, og det kan vi godt lide 🙂

  http://www.beautybay.com/mdformulations/ (gratis fragt til DK)

  Venligst
  ST

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej Stephanie.

   Jeg har gjort lige preæcis det samme en veninde anbefalede mig produkterne og jeg købte seriøst ALT fra den hjemmeside fra UK… Men min hud tog aldrig godt i mod det.. ;(
   Av i pengepungen altså … Hulk…!

   MEn det jeg har købt nu er perfekt til mig – min hud er fantastisk med det på.. jeg har også skiftet shampoo og det hele sammen altså virker fantastisk.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] købte for ca 7 mdr siden produkter fra NEOVITA – Som jeg skrev om her.. Jeg var meget meget glade for dem – men da de blev tømt og min hud begyndte at blusse op. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // FASHION WEEK 1 DAY..