LAST APROSIO & CO..

BEAUTY // BLISS FABULIPS..

BLISS 2

BLISS

Har i også tørre læber i det her vejr, ligesom mig? Jeg har ekstremt sprukne læber. Men med den her kulde og alt hvad vores krop bliver udsat for, så er det ikke så sært at læberne viser trang til lidt kærlighed. ; )

Så jeg bruger det her sæt fra Bliss – fabulips, som jeg faldt over, hos SEPHORA i ILLUM. Jeg har sagt det før, men jeg kunne seriøst bo i den shop. De har jo alt hvad hjertet begærer. Incl. det her kærligheds sæt til læberne.

STEP 1: Refresh // Fjerner alt fra læbestift, til frokost. Det er en sæbe, som man skummer op og fjerner med vand.

STEP2: Retexturize // Forsigtigt skrubber den tør hud og døde celler væk fra læberne. Den består af fint knust sukker, mandler og valnødde skaller.

STEP 3: Rejuvenate // Er en mint flavored “lippgloss” som plumper dine læber. Mange troede at jeg havde fået lavet mine læber her – men det har jeg ikke og kunne heller aldrig drømme om det. Jeg har fra naturen fyldige læber, men den her hjalp mig godt på vej.

STEP4: Replenish // Den bedste læbepomade, som giver masser af fugt og består af shea butter, jojoba og oile fra kerne i en grapefrugt. (Meget opfindsomt)

Bliss – Fabulips

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAST APROSIO & CO..