FLOWERS // SOMMER FAVORIT..

THE CRAZY BALLOON LADY..

I har sikkert lagt mærke til at jeg har fået en ny header.  Jeg er faktisk meget meget glad for den, den passer perfekt til min skøre personlighed og tosset ideer, at jeg altid får.. I Makes Me Happy. Håber i kan lide den?

Idag har jeg fri. Ikke at man kan sige at jeg har brug for det. Men det er faktisk meget rart. Vi kørte direkte til Enø, for at besøge nogle af vores venner som normalt bor i Singapore. Så vi var hjemme meget meget sent i nat – med et styks barn der lugtede af bål, men havde bare haft den bedste aften.. ; ) Men dagen idag er blevet brugt på at sove længe, (nogle længere end andre..host..Bella kl 10.30) Men vi trængte til det og når så vi har fri, så er det med at slå til – om 1 mdr.  Så er det School time og for sent. Nostalgi. Hulk.. ; )

KOKOON

BALLOONS

DOBBEKT UP

CELINE

Jakke H&M (sidste sommer) // T-shirt STIG P // Bukser KOKOON // Sko Céline // Briller SAINT LAURENT // DEPEND GelLack Summer color // Smykker PICO // Balloner Euroballoon.com..

Nåå. Jeg har 2 afsnit af The Kardashians at jeg skal ha´slugt. De ser jo ikke sig selv. (dont judge me)

XX R

6 kommentarer

 • D

  Hej Rikke
  Jeg synes at din blog er skøn at læse

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • D

   Go dag skulle der også stå, det gik lidt stærkt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tusinde tak D og mange tak fordi at du læser med. Det er meget værdsat.

   Dejlig aften

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Det kender jeg alt for godt ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  (KUWTK er det bedste c”,)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tak Anne.

   (så er jeg ikke alene i galskaben) Jeg elsker dem. det er den bedste underholdning ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOWERS // SOMMER FAVORIT..