OBSESSION // MANSUR GAVRIEL..

ALL BY MYSELF..

20131119-195607.jpg

Ja. Så fandt mig sig selv foran flimmerkassen i nattøj – alene.. helt alene. Manden er i Stockholm og datteren nægter at komme hjem fra mormor. Nu har hun ringet i 2 dage og spurgt om hun måtte blive en dag mere – og så lige en dag mere. Moren har helt en knude i maven af savn. Jeg har flere gange tænkt når jeg var træt at hende “bare hun kunne være en uge hos mormor”? Det har jeg så prøvet nu – og det er sgu da slet ikke sjovt. Jeg er jo tit væk fra hende – men ikke sådan en hel uge?! Men hun hygger sig så meget sammen med min mor, det vil jeg ikke tage fra hende. De bager, besøger bedsteforældre, fejer udenfor (hun kræver ik så meget, for at blive underholdt) tegner, pynter op til jul? Hvorfor skulle man så også gide og komme hjem hvor der ikke er nogen der underholder 24/7.

Så jeg har været til dejlig Brunch hos DIESEL i morges, Presse event hos Noise Lifestyle – hvor vi så på smukke og dejlige produkter fra Davines. Nu står den på Kaj & Andrea dynen – the – og så måske et enkelt stykke slik. Det er faktisk til Bella. Man kan vel godt smage et stykke?

Nå, men håber min datter kommer hjem imorgen – man kan jo altid krydsefingre. Jeg skal på sygehuset imorgen kl 9.10 og blive tjekket for den skide mandel der driller, så må heller lade vær med at gå for sent i seng.

Dejlig aften derude.

XX
R

2 kommentarer

  • Haha, det er helt den omvendte verden, når hun ikke vil hjem. Elsker din kommentar om at hun ikke kræver så meget for at blive underholdt 😛 Jeg håber du får en hyggelig aften, selvom det bare er i eget selskab. Nogle gange er det også rart jo 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Den stod på ren råhygge og CSI på repeat… Blev dog lidt bange, fordi jeg var alene hjemme og en af dem omhandlede et indbrud hvor konen var hjemme alene. Så tog jeg lige en pause 😉

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OBSESSION // MANSUR GAVRIEL..