FIFTY SHADES DARKER // STILL IN LOVE..

ACIE MY GURU // WHERE IT ALL STARTED..

20121115-220159.jpg
Vi havde mødtes næsten et år forinden i forbindelse med arbejde, da jeg var en kæmpe fan af hendes blog- jeg elskede hende fordi jeg syntes hun var så ærlig, hun var lækker og hun var hende selv.. Derfor havde jeg inviteret hende ind til et møde ang. Hanky Panky jeg vidste hun elskede, eftersom jeg havde læst flere indlæg fra da hun boede i Stockholm.. Jeg sad som ansvarlig for forskellige mærker, Hanky Panky var en af dem og jeg syntes hun ville være en god repræsentant for det.

Vi faldt i snak og 5 min efter hendes ankomst, følte jeg at jeg havde kendt hende hele mit liv… Hun var så nem og snakke med og jeg havde lyst til at kramme hende og tage med hende hjem og blive.. Vi holdte kontakten sporadisk – og en dag havde jeg en sød mail fra hende, hvor hun spurgte om hun måtte lave et indlæg om mig og hvad tøj jeg gik i.. Meget smigret var jeg, men det blev dog aldrig til noget, for kort tid efter brækkede jeg benet og lad os bare sige at det er pænt svært at være “stylish” med en kæmpe stor støvle på… 🙁 Men da jeg ligesom var kommet på benene igen, tog jeg kontakt til hende og det blev til møde en kold søndag formiddag.. vi havde rugbrødsboller fra EMMERY’S og ACIE’s Special latte.. (Uhmmmm) Vi var klar parat til snak om livet, job, mode og noget jeg havde gået og tænkt på, efter at ACIE havde nævnt ideen (!) En lille bitte blog at jeg ville gå og hygge mig med… Der gik ikke to sekunder så var jeg den stolte ejer at eget domæne, mail adresse, billed redigerings program og egen header.. Jo jo jeg var blevet voksen, skidt være med at eje et hus og have et barn, det er intet i forhold til at have sin egen blog.. Så med kursus om indlæg, kamera Canon 1100D og speciel linse, var jeg “good to go”..! Siden da har hun været sød til at hjælpe med de spørgsmål at jeg måtte have (hvilket var ret mange) er ikke specielt teknisk, faktisk slet ikke, så jeg havde ikke kunne sætte den blog uden hendes hjælp… Og jeg skylder hende min næste fødte ;)… Så tak ACIE, du er min stjerne …!

Billedet er lånt fra ACIE’s blog du kan finde indlægget her

5 kommentarer

  • Haha, du er så sød bedste Rikke 😉 Bliver helt forlegen…

    Knuuuus

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Jamen det er jo rigtig- det er al din ære min skat. Nyd den- rul dig i den… Du er min muse og tænkt sig hvor heldig jeg er, når det nu er den bedste af slagsen.

      Tak
      Xx
      Rikke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kia

    Acie er og bliver bare danmarks blog mamma! Lucky you 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var godt du mødte Acie. I blev venner og vi andre fik lov at læse og se din garderobe. Tak fordi du deler 🙂

    Ditte

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Ditte,

      Jeg er også Super glad for at have mødt hende, hun har virkelig hjulpet med bloggen og hvem bedre kan gøre det end hende 😉

      Jeg håber folk vil tage godt imod bloggen og ikke være alt for hårde 😉

      Dejlig du læser med, kom endelig igen- det ville gøre mig glad.

      Xx
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIFTY SHADES DARKER // STILL IN LOVE..