RIKKE'S TAKE ON THE WORLD// JETLAG

SEXY LADY // KVINDE PÅ BARSEL


Var på Emmery´s idag med Nansen- Vi skulle mødes kl 9.00 hvilket der jo slet ikke er på mit tidsskema, når man har en lille pige der ville kunne sove til det tidspunkt, men hun skulle ha´taget billeder nede i børnehaven, så det passede “fint”.. Det skal lige siges at Nansen er en Early Bird og er altid frisk kl 0600…Zzzzzzzz! Jeg er bare ikke et A menneske, det må jeg blankt erkende. Men efter forvirringen om hvor vi skulle mødes og jeg stod det ene sted og hun stod det andet, lykkedes det endelig. Ja, billeder siger jo alt, man kan jo ikke se at hun lige er blevet mor for 6uger siden, altid tjekket og trendy i tøjet.. Selvom jeg ved det piner hende at stilletter ikke passer til barnevogns kørsel og mødregruppe besøg 😉 Men stadig står hun helt skarp og klar til indtage kaffe på Emmery´s. Det er også lang tid siden vi har set hinanden 3uger, for jeg rejste og den dag jeg landede der rejste hun til Paris. Så det er først nu at vi endelig kan få sladret- Så meget kommunikation får man heller ikke igennem på “WHATS APP.


Hun havde fundet de fineste ting til sig selv i Paris, incl. Tørklædet fra ZARA og Trøjen fra SUNCO.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIKKE'S TAKE ON THE WORLD// JETLAG